AK Parti İstanbul Milletvekili Dr. Berat Albayrak, Katıldığı bir TV programında 'Başkanlık sistemi Türkiye'ye neden gerekli?' sorusuna "Türkiye'nin istikrarlı yönetilmesi için kim olursa olsun bir kişi hesap versin' dedi.
BEN 28 ŞUBAT'I YAŞADIM
Ben 28 Şubat'ı yaşadım. Zulümse eğer benim sınıfımdaki hanım arkadaşlarımın başörtüsüne el uzatılıp, başı açılmaya çalışıldı, joplandı. Peki bu kadar zulme uğranıldığı bir atmosferde Türkiye'de, bir tane taş sökülüp atıldı mı Allah aşkına. Bir kişi bunun cevabını versin.
GENÇLERE ALGI OPERASYONU YAPILDI
Peki Türkiye'de demokrasi yok yakıyoruz yıkıyoruz bir tane şey bırakmıyoruz dimi hangi provokasyonda? Gençlere de çok fazla haksızlık etmemek açısından diyorum Gezi'de o sahada provokasyon anlamındaki yoğun bir şekilde yönlendirilmeye çalışılan gençlerin sayısı Türkiye'ye oranla anlamlı bir sayı değildi onu bilelim. Ama onun dışında bu algı ve operasyon daha büyüktü. Bu resim daha büyüktü onu görmek lazım.