• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bedelli askerlik kararnamesi ne zaman çıkar?

Yeniakit Publisher
2018-07-14 09:28:00 -
Bedelli askerlik kararnamesi ne zaman çıkar?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'bedelli askerliğin yeni yasama dönemine yetiştirmek için çalışıyoruz. Bedelli askerliği kararname ile öne çekebiliriz' açıklamasından sonra milyonlarca bedelli asker adayı bedelli askerlik kararnamesinin ne zaman çıkacağını merak eder oldu. Peki bedelli askerlik kararnamesi ne zaman çıkar?

Bedelli askerlik bekleyen 5 milyon asker adayına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son dakika müjdeyi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bedelli askerliğin yeni yasama dönemine (1 Ekim) kadar çalışmaların tamamlanacağını ancak bedelli askerlik kararnamesi ile daha erkene çekilebileceğini söyledi

Başkan Recep Tayyip Erdoğan 5 milyon genci yakından ilgilendiren bedelli askerlik konusunda son dakika açıklamalarda bulundu. Yeni dönemin ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Brüksel’deki NATO Zirvesi dönüşünde uçakta yaptığı bedelli askerlikle ilgili değerlendirmeleri şöyle: Konuyla ilgili Milli Savunma Bakanımız çalışmalarını yapacaklar. Ne kadar kişiyi kapsayacak, hangi yaş grupları arasında olacak, ücret ne kadar olacak, tüm bu konular belirlenecek. Zannediyorum en kötü ihtimalle yeni yasama döneminde (1 Ekim’de başlayacak) açıklamış oluruz. Belki Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile çıkarmayı da deneyebiliriz. O zaman daha erkene çekmiş oluruz”

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23