• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Erdoğan'dan Özgür Özel çıkışı: Sen bu kafayla gidersen daha çok rezil olursun

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Başkan Erdoğan'dan Özgür Özel çıkışı: Sen bu kafayla gidersen daha çok rezil olursun

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda CHP lideri Özgür Özel'le ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

CHP'li belediyelere yönelik yolsuzluk operasyonunu yorumlayan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel'in milletin malına çökenlere sahip çıkmasına tepki gösterdi.

İşte Erdoğan'ın o açıklamaları:

Konuşmalarında tutarlılık desen yok. Cumhur İttifakı olarak ülkemize her biri altın değerinde 5 yıl kazandırmakla kalmamış milletimizin istikbalini de kurtarmışız. Bu partinin başında bir şahıs var. Oturduğu koltuğu bir türlü dolduramayan zat meyhane ağzıyla bağırıyor. Bir sonraki kürsüde söylediklerinin tersi zırvaları arka arkaya sıralıyor. Konuşmalarında mantık örgüsü hak getire. Ülkeye bir faydası yok ama en azından milleti eğlendiriyor.

Bu pespayeliğinde gerisinde utanç verici başka bir tablo var. Yargı gelmiş geçmiş en büyük hırsızlık çetesine yönelik bir soruşturma açtı. Şikayet edenlerin, edilenlerin rüşvet alanların hepsi CHP’li. Ahtapotun farklı il ve ilçelerdeki kolları deşifre olmaya başladı. Gazete ve televizyonlarda yansıyanları görmüşsünüzdür. TOKİ ile yarışacak vizyon projemiz dedikleri kooperatif skandalında hakkını mahkemede arayanlar da CHP’lilerden oluşuyor. İnşaat aşamasındayken demirden çaldıkları için skandal patlak veriyor. Söz konusu kooperatif CHP’nin örnek gösterdiği bir proje. Halk partisi olmuş haraç partisi.

"Daha çok şok olursuz"

Yargının tek yaptığı önüne gelen şikayetlerin gereğini yerine getirmekten ibaret. Ortada siyasi değil hukuki bir süreç var. Bu sürecin hiçbir tarafında biz yokuz. CHP rüşvet alınırken suçüstü yapılan bir olayı bile utanmadan bize mal etmeye çalışıyor. Gözaltı olunca hemen siyasi operasyon dediler. Şimdi genel başkanı çıkmış şok oldum diyor. Sen bu kafayla gidersen daha çok şok olursun en sonunda rezil rüsva olursun. Bunlar ülkemizin en meşhur markalarından olan baklavayı da kirletmişlerdir.

"Tıpış tıpış hesap vereceksiniz"

CHP zihniyetinin en son kurbanı baklava olmuştur. CHP hırsıza yolsuza sırf kendi partilerinden diye hoşgörülü davranabilir ama devletin hiçbir kurumu böyle yapmaz. CHP’liler şehirleri adeta haraca bağladı. İster valizde ister baklava kutusu olsun rüşvet aldıysanız halkın parasını götürdüyseniz yargıya tıpış tıpış hesap vereceksiniz. Mecazen diyerek onları rahatlatalım telef olup gittiler. Biz milletimizin desteğiyle mücadeleye devam ediyoruz. Bizi engellemek için kumpastan darbeye kadar her yolu denediler. Aldıkları sınırsız uluslararası desteğe rağmen başaramadılar.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ali

reis millet her şeyin farkında birde akp belediyelere bakanlıklara bak. bu işler chp nin yanlızca oyunu artırır

hasel

Ö.Özel zaten yeterince R ... olmuş.Vatandaşın emeğine çullanmışlar.Soymuşlar vb işler yapmışlar.Belediye makamı hizmet makamıdır.Ama,nerde.CHP Lİ BAŞKANLAR SAYESİNDE "SOYGUN MAKAMLARI "OLDU.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23