• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Erdoğan uğurlamıştı! Somali'de yeni bir dönem başlıyor

Yeniakit Publisher
Cem Kaya Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:

Türkiye’nin Oruç Reis gemisi, Somali deniz sahasında petrol ve doğalgaz arama görevine başlamak üzere Somali’ye ulaştı. Somali Savunma Bakanı Abdülkadir Muhammed Nur sosyal medya hesabından Oruç Reis'i paylaştı.

Türkiye’nin Oruç Reis gemisi, Somali deniz sahasında petrol ve doğalgaz arama görevine başlamak üzere Somali’ye ulaştı. İstanbul’dan 5 Ekim’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla uğurlanan geminin yolculuğu 20 gün sürdü. Somali Savunma Bakanı ve Türk yetkililer tarafından düzenlenen törene ilişkin Somali Savunma Bakanı’nın sosyal medya paylaşımı gündem oldu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar da geminin güvenle varış yaptığını duyurdu.

Somali Savunma Bakanı paylaştı

 Türkiye’nin Oruç Reis gemisi, Somali deniz sahasında petrol ve doğalgaz arama görevine başlamak üzere Somali’ye ulaştı. Somali Savunma Bakanı Abdülkadir Muhammed Nur sosyal medya hesabından Oruç Reis'i paylaştı.

Somali deniz sahasında petrol ve doğalgaz arayacak Oruç Reis gemisi Somali’ye ulaştı. Oruç Reis’in İstanbul- Somali yolculuğu 20 gün sürdü.

Somali Savunma Bakanı ve Türk yetkililer tarafından tören düzenlendi. Törene ilişkin Somali Savunma Bakanı yaptığı sosyal medya paylaşımı gündem oldu.

Oruç Reis gemisi 5 Ekim günü İstanbul’dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı bir törenle uğurlanmıştı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, geminin Somali'deki yeni görev yerine ulaştığını duyurdu. Oruç Reis’in Somali yolculuğu tam 20 gün sürdü.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gazeteci

Ne MUAZZAM İŞ BİRLİGİ. "DÜNYA YOLSUZLUK İNDEKSİNDE" SONUNCU OLAN SOMALİ İLE SIRALAMADA ONA OLKUÇA YAKIN OLAN TÜRKİYE, BİRLİK İÇİNDE. ATA SÖZÜ DERKİ, SÖYLE BANA ARKADAŞIN KİM, SANA KİM OLDUGUNU BELİRTEYİM.

hasel

Somalı,stratejik bölgede yer alıyor.Böyle bir ülke ile birliktelik,ülkemize de stratejik avantaj sağlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23