• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başıboş köpekler, üniversiteli genci hastanelik etti! 1 yılda 10 kez saldırdılar

Yeniakit Publisher
2022-06-09 20:41:00 - 2022-06-09 20:42:10

Edirne’de okuluna gitmek için bisikletle evden çıkan üniversite öğrencisi Barış Kar, başıboş köpeklerin saldırısına uğradı. Hastanelik olan genç, bu yıl içinde en az 10 kez saldırıya uğradığını söyleyerek yetkililere seslendi.

Edirne’de bisikletle okula giden bir genç, başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Yüzüne dikiş atılan ve kolu kırılan üniversite öğrencisi, yetkililerden başıboş sokak köpekleri sorununa çözüm bulmalarını istedi.

Köpekler saldırınca bisikletten düştü

Edirne’nin İstasyon Mahallesi'nde bulunan inşaat alanının çevresinde meydana geldi. Trakya Üniversitesi öğrencisi Barış Kar, her gün bisikleti ile okula gitmek için kullandığı güzergahta başıboş köpeklerin saldırısına uğraması sonucu bisikletten düşerek yaralandı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Kar, başıboş sokak köpekleri sorununa yetkililerin çözüm bulması gerektiğini ifade etti.

"Bu yıl içinde en az 10 kez saldırıya uğradım"

Trakya Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencisi Barış Kar, Edirne’de bisikleti ile okula giderken köpek saldırısına uğrayıp yaralandığını belirterek, “Burası benim bisiklet ile okula gittiğim yol, bisiklet ile geçerken inşaatın yanındaki köpekler tarafından saldırıya uğradım. Acile gittiğimde yüzüme dikiş atıldı ve kolumda kırık olduğu tespit edildi. 5 gün içinde ameliyat olup olmayacağım belli olacak. Daha önce de okula giderken köpeklerin saldırısına uğramıştım. Bu yıl içinde en az 10 kez saldırıya uğradım. Çevredeki binalarda öğrenciler kalıyor. Öğrencilerin köpekler ile başı belada. Bu soruna bir çözüm bulunması gerekiyor” dedi.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23