• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Baş döndüren dönüşüm: Hürriyet'te Yavuz Bahadıroğlu sürprizi!

Yeniakit Publisher
2018-04-03 03:31:00 - 2018-04-03 03:37:26
Baş döndüren dönüşüm: Hürriyet'te Yavuz Bahadıroğlu sürprizi!

'İçindekiler'le beraber satışa çıkarılan ve hala satış süreci devam eden Doğan Medya Grubu, dönüşüm rüzgarına erken başladı.

yeniakit.com.tr - Milli ve manevi değerlere yönelik 'savaş' vermesiyle bilinen "pornoculuktan sabıkalı" Aydın Doğan'ın, Doğan Medya Grubu'nu Demirören'e satış sürecini başlatmasının ardından  dönüşüm rüzgarı başlamış oldu..

YAZARIMIZIN KİTABINI VERECEKLER

Hürriyet'in sitesinde Mart ayına özel promosyon olarak kin dolu haberleriyle saldırdığı gazetemiz yazarı Yavuz Bahadıroğlu'nun "Cihan Sultanları" kitabını 29 kupona verecek olması şaşırttı.

"OSMAN GAZİ'DEN SULTAN VAHDETTİN'E TÜM CİHAN SULTANLARI"

Tanıtım görselin "Osman Gazi'den Sultan Vahdettin'e tüm Cihan Sultanları bu kitapta" ifadesi dikkat çekti. Osmanlı Devleti'ne ve Hanedanına karşı sürekli bir nefret pompalayan Hürriyet'in Sultan Vahdettin Han için 'Cihan Sultanı' ifadesinde bulunması dönümüşün ne denli hızlı olduğunu ortaya koydu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

DOĞAN MEDYA 'İÇİNDEKİLERLE' BEREBER Mİ SATILDI?

Yavuz Bahadıroğlu "Doğan Medya ‘içindekilerle’ birlikte mi satıldı?"(yazının tamamı için tıklayın) başlıklı köşe yazısında nereden nereye geldiğini örneklerle verirken şu ifadeleri kullandı: 

Gazeteciliğe başladığım tarihe kadar, kıble eksenli gazetecilerin birkaç gazetesi olmuştu, ancak tirajlar çok düşüktü. Cağaloğlu Meydanı’ndan çevreye baktığınızda düzgün kıbleli bir gazete görmekte zorlanıyordunuz. Her köşede onlar vardı. Her gün, imanımıza ve tarihimize saldırır, iftiralarla, yalan haberlerle dini hareketi yaralamaya ve karalamaya çalışırlardı.

O kadar ki, keçisi çalınan müftüyü, “Keçi çalan müftü” ilân ederlerdi. Masa başı haberler yapar, karısı, iki kızı ve annesiyle Bayezid Meydanı’ndan geçen sakallı bir zatı, “Dört karısıyla gezmeye çıkan bir şeriatçı” diye sunarlardı.

O günlerde en büyük hasretimiz, bütün bu iftiralara cevap verecek, yalanlarını suratlarına çarpacak kıblesi düzgün bir gazetenin çıkmasıydı.

Zamanla fazlası da oldu: Kıble eksenli gazeteler yayınlandı, radyolar, televizyonlar kuruldu. Medya dünyasında “bizimkiler” öne geçti.

Derken, “Amiral Gemisi Hürriyet”’in tüm “bağlı birlikler”le birlikte Demirören Grubu’na satıldığı müjdesi geldi.

Daha satış işlemleri bitmeden, bir kitabımı 29 kupona vermeye başladığını okuyunca, Doğan Medya Grubu’nun yeni dönem hakkında bir fikir sahibi oldum. Anladım ki, artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak!

Ama hâlâ bir merakım var: Doğan Medya Grubu’nun “içindekiler”, bu satışın neresinde?

YeniAkit.com.tr

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23