• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Barış Pınarı bölgesine saldırı girişimi! Misliyle karşılık verildi: Etkisiz hale getirildiler

Yeniakit Publisher
2021-10-22 17:00:00 -
Barış Pınarı bölgesine saldırı girişimi! Misliyle karşılık verildi: Etkisiz hale getirildiler

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı Harekatı bölgesine saldırı girişiminde bulunan 6 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı Harekatı bölgesine saldırı girişiminde bulunan 6 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Teröre ve teröriste geçit yok. Barış Pınarı bölgesine yönelik saldırı girişiminde bulunan teröristlere misliyle karşılık veren kahraman Mehmetçik, 6 PKK/YPG'li teröristi daha etkisiz hale getirdi. Böylece bölgede 9 terörist etkisiz hale getirilmiş oldu."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasan Varol

Allah güvenlik güclerinden razi olsun yakalamak teslim almak yok beyinlerine kursun sona sorulur teslim olyonmu deye

Vatansever

Değerli akit camiası, size konu başlığı dışında yazıyorum. Haberlerinizde gündemde tutarsanız,yapılamakta olan bir yanlışlık demeyelimde adaletsizlik var diyelim. Bu 3600 ek göstergede diğer memur ve emekli memurların ayrılması adalet kelimesi ile başlayan bir partinin seçime yakkaşırken yapacağı iş değil. Yıllarca aynı yola yürüyenleri inciten bir ayrım bu. Siz en güvendiğimiz medyadaki takip ettiğimiz kuruluşsunuz. Lütfen bu adaletsiz girişimlerin önünü adeletli olamaya doğru açarsanız,bence hayırlı bir iş olur. Selamlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23