• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Süleyman Soylu'dan Türkiye'yi ayağa kaldıran yavru köpek için açıklama

Yeniakit Publisher
2018-06-18 14:24:00 -
Bakan Süleyman Soylu'dan Türkiye'yi ayağa kaldıran yavru köpek için açıklama

Sakarya'da bacakları kesilerek hayatını kaybeden yavru köpekle ilgili konuşan İçişleri Bakanı Soylu, "Elimizde iş makinesiyle yapıldığına dair görüntü var. Çok da acı görüntüler var. İş makinesi olduğu kesin" dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bacakları kesilerek hayatını kaybeden yavru köpekle ilgili açıklama yaptı. Soylu, "Elimizde iş makinesiyle yapıldığına dair görüntü var. Çok da acı görüntüler var. İş makinesi olduğu kesin" dedi.

"ELİMİZDE ÇOK ACI GÖRÜNTÜLER VAR"

İçişleri Bakanı Soylu Sakarya'da bacakları ve kuyruğu kesilerek ölüme terk edilen ardından müdahaleye rağmen hayatını kaybeden köpekle ilgili açıklama yaptı. Soylu, "Elimizde iş makinesiyle yapıldığına dair görüntü var. Çok da acı görüntüler var. İş makinesi olduğu kesin. İnsanın içinin kaldıramayacağı görüntüler var. Bize ilk gelen bilgi düzgün bir kesi olduğu yönündeydi olayın görüntüleri ortaya çıkınca bunu bir iş makinesi olduğu belli oldu" dedi.

VETERİNERE GÖTÜRÜLDÜ ANCAK KURTARILAMADI

Veterinere götürülen ağır yaralı köpek daha sonra tedavisi için İstanbul'da bulunan bir veteriner kliniğine gönderilmişti.İstanbul'da ameliyat edilen yavru köpek kurtarılamamıştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

KEPÇE OPERATÖRÜ TUTUKLANDI

Olayın ardından Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla Sapanca Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kepçe operatörü İ.M. gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23