• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Kasapoğlu: "Gençlerimiz en önemli varlığımız ve her çalışmamız onlar için"

Yeniakit Publisher
2020-03-10 14:33:28 -
Bakan Kasapoğlu: "Gençlerimiz en önemli varlığımız ve her çalışmamız onlar için"

KAYSERİ (AA) - Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Gençlerimiz en önemli varlığımız ve her çalışmamız onlar için. Çünkü yarınların Türkiye'si onların. Onlar da bu emaneti daha da yukarı çıkaracaklar." dedi.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Kayseri'ye gelen Kasapoğlu, valiliği ziyaret etti. Vali Şehmus Günaydın tarafından karşılanan Kasapoğlu, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladı.

Daha sonra Büyükşehir Belediyesine geçen Bakan Kasapoğlu, burada yaptığı konuşmada, hem dün akşamki toplantı hem bugün yaptıkları çalışmaların çok bereketli, faydalı bir şekilde yürüdüğünü söyledi.

Kayseri'yi özellikle genç potansiyeli, sportif altyapısı ve sportif potansiyeli açısından çok önemsediklerini belirten Kasapoğlu, Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve ilçelerle gerek bugüne kadar gerçekleştirdikleri projeler gerekse bundan sonraki projelerin, yarınlar adına çok stratejik ve kritik olduğunu kaydetti.

Bu manada güzel bir iletişim halinde olduklarını dile getiren Kasapoğlu, bu gündemi daha somut çalışmalar ve yatırımlarla yarınlara taşıma gayretleri olduğunu vurguladı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kasapoğlu, bugün de yine bu çerçevede projeleri imkanları itibarıyla daha yukarılara taşıma adına gayretleri olduğunu aktararak, şunları kaydetti:

"İnanıyorum ki Kayseri gençlerini çok daha donanımlı yetiştirme adına çalışmalarımız, çok çok daha yukarılara taşınacaktır. Hem sportif altyapıyı hem de potansiyeli yukarıya taşıyarak yarınların şampiyonlarını her branşta Kayseri'mizden yetiştirme adına ve halkımızı sporla bütünleştirme, sporu tabana yayma adına önemli mesafeleri de alacağız. Birazdan gençlerle bir araya geleceğiz. Gençlerimiz en önemli varlığımız ve her çalışmamız onlar için. Çünkü yarınların Türkiye'si onların. Onlar da bu emaneti daha da yukarı çıkaracaklar."


- "Erciyes'in çok ciddi katkısı var"


Spor turizmine yönelik çalışmaları olduğuna dikkati çeken Kasapoğlu, "Özellikle Erciyes'in mevcut imkanları itibarıyla spor turizmi açısından ciddi bir katkısı var. İnşallah buraya katkı sunacağız. Yüksek irtifa merkeziyle ilgili çalışmalar, orayı özellikle spor turizminde çok çok ayrı bir destinasyon haline getireceğiz. Şimdiden inşallah bunun hızlıca tamamlanacağına da inanıyorum. Bu konuda tüm çabamızı ortaya koyacağımızı da ifade etmek istiyorum." diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da çalışmaları hakkında bilgi vererek, "Erciyes'i 4 aylık kullanım süresinden inşallah 12 aya çıkaracak, özellikle de yüksek irtifa sporun merkezi mantığındaki projelere verdiğiniz özel destekten dolayı ayrıca minnet duyuyoruz." dedi.

Büyükkılıç ziyarette Kasapoğlu'na kilim ve kil tablet hediye etti.

Buradan AK Parti İl Başkanlığına geçen Kasapoğlu, yol güzergahında bulunan Refika Küçükçalık Ortaokulu öğrencileriyle bir süre sohbet ederek, çeşitli hediyeler verdi.

Kasapoğlu'nun AK Parti İl Başkanlığı ziyareti basına kapalı gerçekleştirildi.


Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23