• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Güler'den suç duyurusu

Yeniakit Publisher
2013-12-23 18:13:13 - 2013-12-23 18:19:44
Bakan Güler'den suç duyurusu

İçişleri Bakanı Muammer Güler'in, İstanbul merkezli yürütülen soruşturmada dinleme kayıtlarına ilişkin tapelere ek yapıldığı konusundaki açıklamasının ardından, konuyla ilgili suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

Bakan Güler, operasyon kapsamında tutuklanan oğlu Barış Güler'le yaptığı telefon görüşmelerine ekleme yapıldığını açıklayarak, ''Yayınlanan sözde belgelerin ilk bakışta dahi birçok çelişkiyi içinde barındırdığını gördüm. Hatta bizim konuşma tapelerimizde çok can alıcı yerlerde maalesef parayla ilgili konularda eklemeler olduğunu gördüm. Bunlar son derece güzelce düzenlenmiş ve eklemeler yapılmış, ilk bakışta dahi açıkça anlaşılabilecek düzenlemelerdir. Bunların kamuoyu tarafından en iyi şekilde değerlendirileceğine inanıyorum'' değerlendirmesinde bulunmuştu.

MÜLKİYE MÜFETTİŞİ GÖREVLENDİRDİ

Bu arada İçişleri Bakanlığı, İstanbul'da yürütülen soruşturmaya yönelik, "adli işlemlerin dışındaki usul ve idari işlerle ilgili suistimal ve eksiklik olup olmadığının tespiti için" mülkiye başmüfettişi görevlendirdi.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23