• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Gül'den FETÖ çıkışı: Dün aynı maklubeye kaşık sallayanlar bugün bize ders vermeye çalışmasın!

Yeniakit Publisher
2019-09-18 22:55:00 -

'Yargıda FETÖ hakimiyeti sürüyor.' iddialarına cevap veren Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, " Daha düne kadar FETÖ’cülerle aynı maklubeye kaşık sallayanlar bugün tutup da FETÖ mücadelesi dersi vermeye çalışmasın." diyerek şu değerlendirmeyi yaptı: "Nerede ahlaksızca bir saldırı varsa bilinmelidir ki bu FETÖ’nün bir tezahürüdür."

 Taha Emre Özdemir  Ankara 

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Ankara’da hükümlü ve tutuklular tarafından iş yurtlarında üretilen mamullerin tanıtımının yapıldığı “Ürün ve El Sanatları Fuarı”nın açılışına katıldı. Burada gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bakan Gül, 'Yargıda FETÖ hakimiyeti sürüyor.' iddialarına cevap verdi.

"Nerede ahlaksızca bir saldırı varsa bilinmelidir ki bu FETÖ’nün bir tezahürüdür." diyen Bakan Gül, şunları söyledi:

"Daha düne kadar FETÖ’cülerle aynı maklubeye kaşık sallayanlar bugün tutup da FETÖ mücadelesi dersi vermeye, Türk yargısına hesap sormaya kalkmasın. Türk yargısı bu mücadelesini büyük bir kararlılıkla sürdürmektedir ve bunu yaparken FETÖ’cülerin yaptığı gibi herkesi aynı çuvala koyarak değil, sadece ve sadece hukuk tan ve anayasadan emir alarak yapmaktadır.

Pensilvanya’dan, vesayetçiden,darbeciden emir alan değil, anayasadan ve hukuktan emir alarak yargılama yapan bir Türk yargısı var. Kim rahatsız oluyorsa olsun. Türk yargısı bağımsızlığını ve tarafsızlığını sürdürmeye devam edecektir.”
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Tuaf

Acep makineye kaşık sallayan cehape liler mi yoksa

SOKAĞIN SESİ

MAKLUBEYE KAŞIK SALLAYANLAR; EN BAŞTA BÜLENT ABDULLAH AHMET ALİ BEŞİR ÖZDAĞ ALTEPE FARUK AKADİR HÜSEYİN MALİ ŞİMŞEK SADULLAH NİHAT İDRİS TOPBAŞ....... KAŞIK SALLAMAYANLARI SAYSAK DAHA KOLAY OLUR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23