• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Azgın azınlığın ikiyüzlülüğü

Yeniakit Publisher
2020-03-01 11:17:00 - 2020-03-01 11:17:44
Azgın azınlığın ikiyüzlülüğü

Milletimizin merhametine sığınmış olan muhacirleri ülkeden göndermek için her türlü alçaklığa imza atan laikçi sol zihniyet, Türkiye’nin sınır kapılarını açmasının ardından ise “mültecileri yollamak insanlık dışı” diyerek büyük bir ikiyüzlülük örneği sergiledi.

Düne kadar mülteci düşmanı yayınlar yapan Cumhuriyet gazetesi, “Belirsiz yarınlara göç” başlığı ile çıkarken, Suriyelilere nefret kusan Birgün gazetesi, “Göçmenler ortada kaldı” diyerek timsah gözyaşı döktü.

'Suriyeliler defolsun’ kampanyalarına alkış tutan CHP’nin PKK’cı vekili Sezgin Tanrıkulu, “Tarih işlediğiniz bu suçları affetmeyecek” diyerek sözde mülteci dostu kesildi.

Sokakları güvensiz hale getirdikleri, devletten maaş aldıkları, salgın hastalık yaydıkları gibi gerçeği yansıtmayan iddialar üzerinden Suriyeli muhacirlere nefret kusan malum zihniyetin ikircikli tutumu tescillendi. Suriye’deki iç savaş nedeniyle evini, toprağını hatta ailelerini geride bırakan muhacirlere sahip çıkan AK Parti’yi karalamaya çalışan zihniyet, Türkiye’nin göçmenlere ‘açık kapı politikası’ uygulayacağını açıklamasının ardından gerçek yüzünü bir kez daha ortaya koydu.

İhanet medyası bildiğiniz gibi

“Suriyelilerin en az yüzde sekseni Türkiye’den ayrılmayacak” şeklinde yayınlarıyla sık sık muhacir düşmanlığını pompalayan Cumhuriyet gazetesi, mültecilerin sınır kapılarına doğru hareket etmesinin ardından utanmaz yayınlarına bir yenisini ekledi. Rus destekli Esed rejiminin saldırısı sonrası mültecilere kapıları açan Türkiye’yi eleştiren Cumhuriyet, dünkü nüshasında “Belirsiz yarınlara göç” başlığıyla çıktı. Suriyelilere nefret kusan, İzmir’deki uyuz vakalarını dahi mültecilere bağlayan faşist Birgün gazetesi ise Avrupa’ya geçişlerde engelin kalkması üzerine “Göçmenler ortada kaldı” diyerek timsah gözyaşı döktü. Suriyeli yalanları tırmandıran Birgün isimli paçavra, sığınmacılara yönelik ayrımcı dilinin yanı sıra mültecilerin sosyal hayattaki varlığının bile tehdit olduğunu yazmıştı.

Utanmaz sezgin

İktidara geldiklerinde Suriyeli mültecileri Esed zulmüne teslim edecekleri vaadinde bulunan CHP’nin PKK’cı vekili Sezgin Tanrıkulu, bu sefer de “Tarih işlediğiniz bu suçları affetmeyecek” açıklaması ile mültecilerin zorla gönderildiği yalanını savundu. Esed rejiminin Türk askerine yönelik düzenlediği kalleş saldırının ardından bile “PKK’ya dokunmayın” diye ağlayan CHP’li Tanrıkulu, sosyal medyadan şu açıklamayı yaptı: “Çoluk çocuk, bebek, yaşlı, kadın göçmenler, karşı kıyıya ulaşıp ulaşmayacağı belli olmayan bir botla insan kaçakçılarının ellerine teslim ediliyor. Tarih, işlediğiniz bu suçları affetmeyecek!”
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Dün katil, bugün çaresizler!

Geçmişte Suriyeliler üzerinden üretilen yalanları sosyal medyada körükleyen CHP’li feminist avukat Feyza Altun ise “Allah aşkınıza dış politikamız çoluk çocuk perişan olacak mültecileri Avrupa sınırına yığmak mı?” İfadeleriyle samimiyetsizlikte çığır açtı. “Suriyeliler gitsin onlar eli kanlı katil” diyerek katil Esed zulmüne destek veren Orhan Aydın isimli sözde oyuncu, Avrupa kapısına dayanan mülteciler üzerinden “Nereye gidecek bu kadar çaresiz insan” paylaşımında bulundu.

 

Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Putsavar

bu putperestler kadar ahlaksiz namussuz bir topluluk yok. avrupali lordlariniz söyleyin acsin artik kapilari acsin. basitlik yapmayin bu halk bunlari yemiyor artik.

Necmittin kara

Tarih bu suçları işleyenleri ve taraftarlarınıda affetmeyecek,sizin gibi batı merkezli kafalarıda unutmayacak..sahi bu kafalar hazır sınırlar açılmışken madem beğenmiyorlar, mültecilerle beraber gitsinler,batının gerçek yüzünü görebilme fırsatını tadsınlar...eğitim sistemi milli olmazsa (şimdiki eğitim)bu gibi insanlar birkısım tarafından normal görülebilir bataklık eğitim sistemidir,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23