• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Azerbaycan Ermenistan'ı yalanladı: Karabağ'da uçağımız düşmedi

Yeniakit Publisher
2020-09-29 01:06:00 - 2020-09-30 04:08:27
Azerbaycan Ermenistan'ı yalanladı: Karabağ'da uçağımız düşmedi

Sivil yerleşim yerlerine yaptığı saldırıların ardından Azerbaycan'dan beklemediği karşılığı alan Ermenistan, uluslararası kamuoyunda destek bulamayınca yeni taktikler uygulamaya başladı. Azerbaycan'a ait savaş uçağının düştüğünü söyleyen Ermenistan'a, Azerbaycan'dan yalanlama geldi.

Ermenistan'ın Azerbaycan'a ait bir uçağı düşürdüğüne dair Ermenistan tarafından çıkan haberlerin asılsız olduğunu bildiren Azerbaycan Savunma Bakanlığı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Ermeni tarafının akşam saatlerinde Azerbaycan Hava Kuvvetleri’ne ait bir uçağı düşürüldüğüne ilişkin yaydığı bilgi yalan ve dezenformasyon." ifadelerini kullandı.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı, Dağlık Karabağ’da bir savaş uçaklarının düşürüldüğü hakkındaki iddiaya ilişkin açıklamada bulundu.

Ermenistan'ın uçak yalanı elinde patladı

Azerbaycan Savunma Bakanlığı Sözcüsü Vagif Dargahlı, yaptığı açıklamada, "Ermeni tarafının akşam saatlerinde Azerbaycan Hava Kuvvetleri’ne ait bir uçağı düşürüldüğüne ilişkin yaydığı bilgi yalan ve dezenformasyon. Azerbaycan ordusuna ait tüm hava araçlarının devrede ve çalışır durumda olduğunu bildiriyorum" ifadelerini kullandı.

Uluslararası kamuoyunda tanınmayan sözde Dağlık Karabağ Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Vagram Pogosyan, bugün ordunun açıklamasına göre Azerbaycan Hava Kuvvetleri'ne ait bir uçağın düşürüldüğünü söylemişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

sizofren savar

ermenistan chp gibi yalan soyluyor..

Tâlât Paşa

Ermeniler köpek yellendikçe yalan söylerler.Soykırım yalanını Türklere bulaştırmak için yıllardır uğraşıyorlar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23