• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AVM kapanış saatleri değişti mi? AVM’ler kaçta açılıyor?

Yeniakit Publisher
2021-04-16 16:00:00 -
AVM kapanış saatleri değişti mi? AVM’ler kaçta açılıyor?

Koronavirüs vaka sayısındaki hızlı artışın ardından yeni yasak ve tedbir kararları alındı. Ramazan’ın ilk gününde gerçekleştirilen Kabine toplantısında Ramazan ayı boyunca uygulanacak yasaklar getirildi. Koronavirüs tedbirlerine ilişkin gelişmeleri yakından takip ediliyor. Söz konusu tedbirler ile ilgili merak edilen konulardan bir tanesi AVM’lerin açılış kapanış saatleri oldu. Peki, AVM kapanış saatleri değişti mi? AVM’ler kaçta açılıyor?

Koronavirüs vaka sayısındaki hızlı artışın ardından getirilen yeni yasaklar arasında AVM’lere ilişkin yeni kısıtlama olup olmadığı merak konusu oldu. İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç, AVM’lerin açılış kapanış saatlerine ilişkin son bilgiyi paylaştı. Peki, AVM kapanış saatleri değişti mi? AVM’ler kaçta açılıyor?

AVM’ler saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

AVM’lerin çalışma saatlerine yeni güncelleme getirildi. İstanbul'da AVM'lerin açılış saati 10.00-17.30 arası olarak belirlendi.

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “İstanbul Valimiz ile yapılan son görüşmede alınan bilgiye göre tüm mağaza ve dükkanların kapanma saati 17.30 olacaktır. Bu sayede mesai çıkışından sonra sokağa çıkış yasağı öncesi alışveriş için makul bir süre sağlanmıştır. Pandemiyi beraber yeneceğiz." ifadelerini kullandı.

Avdagiç, bir önceki paylaşımında ise "İstanbul Valimiz ile yaptığımız görüşmeler sonunda Valiliğimizin talepleri doğrultusunda; AVM ile cadde mağazalarının kapanma saati 17.00, semt dükkanlarının kapanma saati 17.30 olarak belirlenmiştir. Bu zor dönemde vakaları azaltmak için fedakarlık gerekiyor" açıklamasında bulunmuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23