• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Avcılar’da korkunç olay! Oğlu ve annesinin yanında katletti

Yeniakit Publisher
2019-11-04 12:40:00 -
Avcılar’da korkunç olay! Oğlu ve annesinin yanında katletti

İstanbul’un Avcılar ilçesinde sabah erken saatlerde korkunç bir olay yaşandı. Seda Kurt isimli kadın birlikte yaşadığı sevgilisi Ercan A. tarafından oğlu ve annesinin yanında bıçaklandı. Polis olayın ardından kayıplara karışan Ercan A.'yı arama çalışması başlattı.

Avcılar'da bir kadın, birlikte yaşadığı şahıs tarafından bıçaklanarak öldürüldü. 40 yaşındaki Seda Kurt'un daha öncede kadın koruma evinde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı öğrenildi.

Olay, Ambarlı Mahallesi Balaban Caddesi üzerinde bulunan bir binada gerçekleşti. İddiaya göre, Seda Kurt (40) sabah erken saatlerde evinde uzun süredir birlikte yaşadığı Ercan A. (41) ile tartıştı. Tartışmaların akabinde Ercan A., Seda Kurt'u oğlu ve annesinin yanında bıçakladı. Bıçaklanan Kurt, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kurt hayatını kaybederken, polis olay sonrası kaçan Ercan A.'nın yakalanması için çalışma başlattı.

Olay yeri inceleme ekipleri ise cinayetin işlendiği Acar Apartmanı'na gelerek delil aradı. Ercan A. suç aleti bıçak, apartmanın birkaç metre ötesindeki bir ağacın dibinde bulundu.

Seda Kurt'un oğlu Ö.K. polise verdiği ifadede gece saatlerinde gelen Ercan A.'nin annesi ile tartıştığını sonrasında Ercan A.'nın annesini bıçaklayarak kaçtığını söyledi.

Kadın koruma evinde güvenlik görevlisi olmuş

Erkek şiddeti sonrası hayatını kaybeden Seda Kurt'un daha önce bir kadın koruma evinde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı ve orada yaşanan bir olay sonrası araya girip bıçaklandığı öğrenildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kasten yaralamadan suç kaydı

Yaşanan olayın gözü önünde olduğunu ifade eden Bedia A. ise, cinayet şüphelisi Ercan A.'nın hapisten denetimli serbestlik olarak çıktığını söyledi. Ercan A.'yı yakalama çalışmalarının devam ederken, adam yaralama, uyuşturucu kullanma ve intihara teşebbüsten suçlarının olduğu ortaya çıktı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mesut Sarp

Bu kacınci hapisten denetimli serbestci cinayeti? Bu adamlara kim bu izinleri hangi kriterlere göre veriyor? 

eren

mesut kardesim bende senin gibi dusunuyorum buna izin verenlerde cinayette sucu vardır
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23