• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Aslı Baykal vurdu gol oldu

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
Aslı Baykal vurdu gol oldu

CHP'nin eski genel başkanı Deniz Baykal'ın kızı Aslı Baykal, gündemdeki jammer iddiaları üzerinden, parti kadrolarının beceriksizliğini gözler önüne seren çarpıcı bir paylaşım yaptı.

Yolsuzluk tutuklusu CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun, bir otelde 'para kasaları' olarak nitelendirilen zanlılarla kameraları bantlayarak karartıp görüştüğü ortaya çıktı. İmamoğlu'nun korumalarının büyük bavullarla otele giriş yaptığı görüntüler gündem olurken, CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, 'sinyal kesici' (jammer) kullandıklarını itiraf etmek zorunda kaldı.

Çelik, İmamoğlu'nun terör örgütlerinin hedefi olduğunu bu nedenle sinyal kesicilerle gezdiklerini ileri sürdü. Çelik, kameralara bant çekilmesini ise, "Kişisel verilerin korunması kapsamında insanlar toplantı yaptığı odaların kameralarını kapatabilirler." diyerek savundu.

3 ay sürmez

Parti yönetimine muhalif tutumuyla tanınan ve sağ duyulu sosyal demokratların başında gelen Aslı Baykal, yaşananlar üzerine çarpıcı bir değerlendirme yaptı. CHP'nin eski genel başkanı Deniz Baykal'ın kızı olan Aslı Baykal, X hesabı üzerinden şunları yazdı:

"Türkiye'yi dünyaya Kanal İstanbul ile değil de büyük boy bavullarda jammer taşıyan siyasetçileri ile öğretme kapasitesindekilere yetki verilse; büyük emeklerle dünyanın gözünde ulaştığımız saygın ve önemli konumu kaybettirmeleri 3 ayı geçmez."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

GokTurk

Teröristle beraber olan yılanoğlu pardon İmamoğlu diyecektim,Nasıl teröristin hedefi oluyor, Halkın aklı ile alay ediyorlar

bakın söyleyeyim az gülelim

siyaset kurumunda danısman sistemi var hepsini töhmet zan altında bırakmayalım iyileride var kötüleride herkes siyasetci olabilir ama danısman zor olur ne chp ne mhp ne akp ne dem nede diğerleri danısmanları cok önemmli konusmalarda gezmelerde bazı gözterilen seylerde cok dikakt edilmediği müddetce olay anında kendilerine dönüyor örnek kemal beyin seccadeye ayakkabılarla basması gibi dikakt cok önemli parasını alıyorsan dikakt edeceksin gelelim sayın cumhurbaskanına kac tane danısman var bilmiyoruz konusmalar yaparken kimin adına konusuyor sayın baskan adına ama dşkkat etmek lazım değilmi bence cok dikakt basına sayın özelin danısmanı sayın erdoğanın danısmanı sayın bahcelinin danısmanı deyince işler karısıyor vatandasıın gözünde ::))
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23