• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Arap yazardan gündemi sarsacak Dahlan sözleri: Tanklarla gelip darbe yapacak

Yeniakit Publisher
2020-09-19 09:38:00 -
Arap yazardan gündemi sarsacak Dahlan sözleri: Tanklarla gelip darbe yapacak

Filistinli yazar ve analizci Talal Ukel, BAE kuklası Muhammed Dahlan'ın Filistin'de başa geçeceğine yönelik iddiaları değerlendirdi.

Filistinli siyasetçi ve uzman isimler, Birleşik Arap Emirlikleri'nin "truva atı" olarak bilinen Muhammed Dahlan ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

Uzmanlar, Dahlan'ın silah zoru ile Filistin yönetimine el koyma girişiminde bulunacağını öne sürerek halkın bu dayatmaya kesinlikle karşı çıkacağını yazdı.

ABD’nin İsrail Büyükelçisi David Friedman, dün verdiği bir röportajda, ‘Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile Dahlan’ı değiştirmek istiyoruz’ demişti.

Filistinli yazar ve analizci Talal Ukel ise 'Dahlan’ın Filistin’e tanklarla gelmesi uzak bir ihtimal değil ama sonra ne olacak? Filistin halkı onu kabul etmez. Kabul edeceklerini kesinlikle zannetmiyorum’ dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

HACI

Bu münafığın sonu yakın ama sonuda çok kötü olacak. Bir yiğit çıkar nasılsa bunu cehenneme gönderecek.

Abdulcabbar

Yiğit ayasofyayı açmadan önce olsaydı belki bir şeyler yapardı. Ama yiğit Ayasofya'yı açtı... ayasofya kubbesi altında bütün ‘hakiki ‘ mü’minleri birleştirdi. bundan sonra ne Dahlan kuklası, ne de sakallarının arkasına sığınıp müslüman görüntüsündeki mahluklar... hiç şansları yok...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23