• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ankaralılara 'metro' işkencesi: Ahıra girmiş gibi oluyoruz

Yeniakit Publisher
2020-07-21 22:21:00 -
Ankaralılara 'metro' işkencesi: Ahıra girmiş gibi oluyoruz

Ankara Metrosu'nda yeniakit.com.tr'ye konuşan vatandaşlar, "Ahıra girmiş gibi oluyoruz. Mansur bey gelip burada seyahat etsin ve halimizi anlasın." dedi.

Taha Emre ÖZDEMİR  yeniakit.com.tr

Koru - Törekent metro hattında yeniakit.com.tr'ye konuşan Ankaralılar belediyeye isyan etti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi koronavirüsle mücadele tedbirleri kapsamında toplu taşıma araçlarında klimaların çalıştırılmasını yasakladı. Camları açılabilen Ankaray ile belediye otobüslerinde havalandırma sorunu yaşanmazken Koru - Törekent metro hattını kullanan vatandaşlar klimaların çalıştırılmamasına isyan etti. Sıcak havaların artarak devam ettiği Temmuz ayında camı olmayan metro araçlarında klima da çalıştırılmayınca yolculuk adeta işkenceye döndü.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

'Ahıra girmiş gibi oluyorum'

Yeniakit.com.tr'ye konuşan bir vatandaş Koru - Törekent metro hattını her gün kullandığını belirtirken, "Mansur bey gelsin ve birgün burada seyahat etsin. Başka türlü ne zorluk yaşadığımızı anlatamayız." dedi.

'Sosyal mesafe 10 cm'

Kliması olmayan havasız ortamlardaki metrolarda yolcu sayısının fazlalığı da seyahati ayrıca zorlaştırıyor. Özellikle iş çıkış saatlerinde metrolardaki 1.5 metre olması gereken sosyal mesafe 10 cm'ye kadar düşüyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sosyal mesafe uyarısını hatırlatan vatandaşlar sağlıklarından endişe duyuyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bhnp

Talimat bakanlıktan geliyor benim vatandaşım belediye başkanına atarlanıyor.

isimsiz

Sağlık bakanın uyarısı cami,metro,otobüs gibi toplu olarak bulunan ve toplu seyahat edilen araçlarda klima çalıştırmayın 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23