• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Altın ve dolar için her tahmini tutan Mert Başaran son kez uyardı: Maalesef düşmeyecek! Evi olan bunu yapsın

Yeniakit Publisher
2023-01-05 10:10:00 -
Altın ve dolar için her tahmini tutan Mert Başaran son kez uyardı: Maalesef düşmeyecek! Evi olan bunu yapsın

Altın ve dolar konusunda yaptığı tahminlerle uzun süre gündemden düşmeyen Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran, konut konusunda vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Emlak ve Yatırım Uzmanı Mert Başaran, küçük yatırımcının mal varlıklarını asla satmaması gerektiğini söyledi.

Ne Var Ne Yok Youtube kanalında değerlendirmelerde bulunan ekonomist Mert Başaran, ev satın almak için artık geç kalındığını söyledi.

Konut almanın her geçen gün daha da zorlaşacağını ifade eden Başaran, "Türkiye'de halk kredi ile genelde ev almıyor. Nakit ile bunu yapmaya çalışıyor. Eşinden dostundan borç alıyor, arazisini satıyor. Bu şekilde alabiliyor. Hükümetin müjdesi öncesi ev toplayanlar oldu. Çünkü fiyatların artacağını önceden düşündüler. Piyasada durgunluk var. Ama fiyatlar düşmüyor. Konut satışı düşerse fiyatlar düşer değil mi? Bakıyorsunuz, fiyatlar hafif hafif artıyor. Asgari ücretin artışı inşaat sektörüne yansıtılmaya başlandı. Bu kiralara da ufak ufak yansıyacak. Önceden ev alın derdim. Ama şu an diyemiyorum. İlla ev alayım diyorsanız, bu hükümetin kampanyası tam anlamıyla yürürlüğe girmeden alın derim. Ev fiyatları düşecek gibi durmuyor. Dikkat edilmesi gereken şu. Bence 1+0 evleri küçümsemeyin. Çok önemli bence. İnsanların enflasyondan korunması lazım. Mecbur olmadıkça malınızı satmayın. Evinizi satmayın. Mal da kalın hayatta kalın" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kafa Karışık

Dolar ve altında her dediği tutan diye başlık atıyorsunuz. Merak ediyorum dolar yirmi olacak dedi mi, dedi de siz de yayınladınız mı. Çünkü başka yirmi olacak diyenleri aşağılamak için yayın yapıyorsunuz. Dediyse bu adamı neden hedefe koymadınız. Demediyse neden doları bilen adam diyorsunuz.

İbrahim

Bundan sonra kimse bişey alamaz bugüne kadar bişey yapan yaptı yapmayan yandı zengin daha zengin fakir daha fakir oldu ve her geçen gün aradaki pergel açılmaya devam eder zenginin serveti fakirin borcu artmaya devam eder 20 yılda ülkenin geldiği nokta hayırlı olsun
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23