• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Altaylı, patronunu tehdit eden İmamoğlu'nu savundu! "Haklısınız"

Yeniakit Publisher
2019-04-09 13:16:08 - 2019-04-09 13:16:07
Altaylı, patronunu tehdit eden İmamoğlu'nu savundu! "Haklısınız"

CHP’li Ekrem İmamoğlu dün yaptığı konuşmada bazı medya patronlarının aileleirni tehdit etmiş, Ciner ailesinin de ismini zikretmişti. Ciner’e bağlı HaberTürk’te yazan Fatih Altaylı, patronunu tehdit eden İmamoğlu’nun sözlerini savundu.

 yeniakit.com.tr  31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sırasında ve sonrasında yaşanan ibretamiz olaylar devam ediyor. Son olarak, partizanlığın geldiği son nokta gözler önüne serildi. 28 Şubatçı Fatih Altaylı, kendi patronunu açıkça tehdit eden CHP’li Ekrem İmamoğlu’nu savundu.

“Ciner ailesini...”

İmamoğlu, dün yaptığı bir konuşmada kendisini yağlamayan medya organlarını tehdit etmişti. O konuşmada Ciner ailesinin de ismini zikreden İmamoğlu şunları söylemişti:

İsim veriyorum; NTV'yi, Habertürk'ü, Ciner ailesini, CNN Türk'ü, Demirören ailesini takip ediyorum. İş dünyasına yaptıkları katkılardan dolayı kendilerini uyarmayı kendime hak gördüğüm için uyarıyorum. Gün gelir isimlerini anmaktan bile vazgeçerim. Bizi daha fazla dünyaya rezil etmeyin.

Altaylı partizanlığı zirveye taşıdı

Ciner Medya Grubu bünyesinde yayınlarına devam HaberTürk’ün yazarı Fatih Altaylı, patronunu tehdit eden İmamoğlu’na hak verdi. Partizanlık gereği yanlışa “yanlış” diyemeyen 28 Şubatçı Altaylı, İmamoğlu’nu eleştirmek yerine akıl verdi.

Ekrem İmamoğlu, seçim sonrası süreci oldukça iyi götürüyor. Hâlâ ve her şeye rağmen sükunetini önemli ölçüde koruyor, olumlu tavrını sürdürmeye çalışıyor. Dün bu tavıra gölge düşürme potansiyeline sahip hamle Ankara’dan geldi. Meral Akşener’in gereksiz sert, cepheleştirici açıklaması, İmamoğlu’nun İstanbul’daki tutumuna ve duruşuna zarar verecek türden görünüyor. Özellikle de, seçimin tekrarı söz konusu olursa.” diyerek söze başlayan Altaylı, İmamoğlu’na şöyle akıl verdi:

Bir tavsiyem de Ekrem Bey’e. Dün medyaya çattınız. Haksızsınız diyemem. Ama ‘Bunu kafaya takmayın’ diyebilirim. Türkiye’de güçlü lider olabilmek için manşetlerle değil manşetlere rağmen gelebilmek gerekiyor. Güçsüzleştikçe manşetlere ihtiyaç duyar hale geliyorsunuz. O yüzden medyanın tavrını dert etmeyin. Sizin için iyi bile olabilir!

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23