• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alparslan Kuytul tutuklandı mı?

Yeniakit Publisher
2021-05-04 14:04:00 - 2021-05-05 14:33:57
Alparslan Kuytul tutuklandı mı?

Diyanetin tam kapanma yasaklarında camilerde itikaf yayılmayacağını açıklamasına rağmen Alparslan Kuytul ve adamları, itikafı bahane ederek provokasyona imza attı. Alparslan Kuytul ve çok sayıda kişi, pandemi tedbirlerini ihlal ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı. Peki Alparslan Kuytul tutuklandı mı? Alparslan Kuytul halen gözaltında mı?

Terör örgütü FETÖ'ye her daim destek çıkan Alparslan Kuytul, itikaf üzerinden kirli provokasoyona imza attı. Adana'da, silahlı terör örgütlerini övme gerekçesi ile kayyum atanan ve hakkındaki kapatma davası devam eden Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı'nın eski başkanı Alparslan Kuytul ve çok sayıda kişi, pandemi tedbirlerini ihlal ettiği gerekçesiyle gözaltına alındı.

 Silahlı terör örgütlerini övme gerekçesi ile kayyum atanan ve hakkındaki kapatma davası devam eden Furkan Eğitim ve Hizmet Vakfı'nın eski başkanı Alparslan Kuytul ve çok sayıda kişi, tam kapanma uygulanmasına rağmen sokağa çıktı. Polis Kuytul ve beraberindekileri evlerine gitmeleri konusunda uyardı. Tüm uyarılara rağmen ihlali sürdüren Kuytul ile çok sayıda kişi, polis tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınanların Güvenlik Şube Müdürlüğü'nde sorguları sürüyor. Sorguların ardınan adliyeye sevk edilip edilmeyecekleri de belli olacak.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

pu

gardaş adam provokasyon yapıyor fakat fetöcü degil ve övmuyor birazda insaf diyorum siz gazetecimisiniz karar mercii mi yargı dağıtmayın herkez sizgibimi düşünmek zorunda işine gelmedimmi yaftala olmaz böyle anlayış

Mehmed Savaş

Bu adamdan eskiden beri devamlı şüphelendim. Fetö gibi örgütlenmeler ; islamı yanlış anlayıp yanlış anlatanlar veya işine geldiği için müslüman kisvesine girip toplumu fikren iğfal edenler mahşerde bunun hesabını elbette vereceklerdir. Şeytan/İblis boş durmuyor. Müslümanların uyanık ve bilgili olması lazım.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23