• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Almanya'daki aşılamayı yavaş bulan Meryem Uzerli, Türkiye'ye geliyor

Yeniakit Publisher
2021-03-02 12:24:00 - 2021-03-02 12:52:41
Almanya'daki aşılamayı yavaş bulan Meryem Uzerli, Türkiye'ye geliyor

CHP ve borozanı solak medya, Türkiye’nin koronavirüs ile yürüttüğü başarılı mücadeleyi görmezden gelerek iftiralarına devam ederken, yurtdışında yaşayanlar ise aşı olmak için Türkiye’yi tercih ediyor. Son olarak oyuncu Meryem Uzerli, uzun süredir yaşadığı Almanya'da koronavirüs aşılamasının yavaş ilerlemesinden rahatsız olunca aşı yaptırmak için Türkiye'ye dönüş yapmaya karar verdi.

Türkiye, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla en başarılı bir şekilde mücadele eden ülkelerin başında geliyor. Gerek salgını önleme gerekse aşılamada tüm dünyanın parmakla gösterdiği Türkiye’de, CHP başta olmak üzere muhalif cephe ve onların medyası, yalan ve iftira ile ülkenin koronavirüse karşı yürüttüğü mücadeleyi hedef alan bir politika izliyor.

CHP ve uzantıları Türkiye’yi eleştirirken, yurtdışında yaşayanlar ise aşı olmak için Türkiye’yi tercih ediyor.

Oyuncu Meryem Uzerli, dünya genelinde 2,5 milyondan fazla kişinin ölümüne neden olan koronavirüs salgınının Avrupa'da görüldüğü ilk günden beri Almanya'da yaşıyor.

Aşı olmak için Türkiye'ye gelecek

Uzerli, projelerin yanı sıra Almanya'da koronavirüs aşılama sürecinin yavaş ilerlemesi nedeniyle uzun süre ailesiyle İstanbul'da kalacak.  
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

gercek..

Ana habere bak, nereli oldugu belli olmayan bir sanatci, hatta sizin bu gazetede yerlere sokulmustu, simdi ana haberde asi icin Turkiyeye geliyor diyor. Eee sonuc? bu artistlere varda bize yokmu asi, bu abla 65 yasindami da bu asi olacak. Kendi kendinizi ele veriyorsunuz

İrfan

Sen Türkiye'yede gelsen aşı olamazsın, yaşından dolayı sıranı beklemek zorundasın. Ha para verip başkasının sırasını alırsan o başka. Almanya kendisi aşıyı buldu ama Avrupa yasalarından dolayı herhangi bir önceliği yok.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23