• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Almanya'da Aşırılık yancısı sağcılardan tehdit mesajları: Camileri bombalayacağız

Yeniakit Publisher
2019-10-09 21:25:00 -
Almanya'da Aşırılık yancısı sağcılardan tehdit mesajları: Camileri bombalayacağız

Almanya'da aşırılık yancısı sağcılar tarafından yetkililere tehdit içerikli mailler gönderildi. Söz konusu grup İslam'ı hedef gösterdikleri maillerinde ülkedeki camilere bombalı saldırı düzenleyeceklerini duyurdu.

 Taha Emre Özdemir  yeniakit.com.tr 

Almanya'da aşırılık yancısı sağcılar yetkililere gönderdikleri maillerle, camilere ve mülteci kabul merkezlerine saldırıda bulunacaklarını duyurdu.

Aşırılık yancısı sağcılara yönelik operasyon düzenlendi

Almanya ise tehdit içerikli mesajların ardından Bavyera, Baden-Württemberg, Thüringen ve Saksonya Anhalt'daki aşırı sağcılara yönelik operasyon düzenledi. Operasyon, Münih Başsavcılığı Bavyera Eyalet Kriminal Dairesi ve Bavyera Aşırıcılık ve Terörizm ile Mücadele Merkezi tarafından yürütüldü.

Aşırı sağcılar tarafından gönderilen maillerde bombalı saldırılar da yapılacağı vurgulanırken Bavyera İçişleri Bakanı Joachim Hermann, operasyona ilişkin açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Yürüttüğümüz operasyon neticesinde 6 kişiyi göz altına aldık. Sorgulamalarımızdan sonra ise serbest bırakıldılar. 120 güvenlik personelimizle gerçekleştirdiğimiz operasyon Özel Kuvvetler Birliği ve yerel polis tarafından da desteklendi. Bilgisayar, akıllı telefon ve sabit disk gibi veri taşıyıcılara da el koyduk."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Murat gözükara

Alman ..leri kendinize güveniyorsanız... PKKya... Deaşa... YPGye... Katılın KARŞIMIZA çıkın...sizin atalarınızda aynıydı... MASUM insanlara saldırıp adına kahramanlık derlerdi.. BİZ hiç diyormuyuz.. Kiliseye ibadethanelere saldıracağız DEMİYORUZ.. BEKLİYORUM SURİYEYE... 

hercai

Biz istersek hepinizi yakariz orada! Ama biz sizin gibi ......... degiliz!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23