• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Alkol tüketimi faydalı" yalanı deşifre oldu!

Yeniakit Publisher
2019-08-23 02:13:00 - 2019-08-23 02:14:50
"Alkol tüketimi faydalı" yalanı deşifre oldu!

Sosyal medyadan paylaşım yapan bir kardiyolog doktor, alkol tüketimin sağlığa faydalı değil zararlı olduğunu belirtti.

Yıllardır "Alkol tüketimi sağlığa faydalı" diyerek alkol teşvik edilirken son yapılan araştırmalarda gerçek ortaya çıktı.

Sosyal medyadan çalışmaları paylaşan doktor, "Yakın zamana kadar düşük düzeyli alkol tüketiminin kalp-damar sağlığı açısından faydalı olduğu belirtilirdi. Güncel yayınlar ve metaanalizler minimal alkol tüketiminin dahi kalp damar hastalığı ve atrial fibrilasyon dahil ritim bozukluğu riskini arttırdığını gösteriyor" ifadelerine yer verdi.

Kardiyolog uzman, güncel araştırma linkini de paylaştı.

 


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Cem İYİ

Alkolün insan sağlığına yararı var diyen dr zaten kendini paraya satmış ,küresel sermayenin uşağı olmuştur. Diş fırçası reklamlarına çıkanlar da ... Diş hekimi iki yeğenim var . İkisi de en ucuz olanını veya misvak kullanın diyorlar. Maalesef her şey aldatmaca olmuş.

Çok faydalı(!)

Çekiyor kafayı,içiyor her bir haltı işle!Sonra ben alkollüydüm abi!Devekuşu gibi kafayı toprağa sokuyor anlık,sonra uyanınca baş ağrısıyla bir şuur da geri geliyor.Ölse ölmüyor kalsa kalmıyor. Bir bardakla başlarlar,hatta çocukluktan ana-babaları da öyleyse(bunu kemalistler yapıyor atam izindeyiz diye;içkiyi yasaklayan şeriat devleti Osmanlı’ya da iftira atıyorlar içki içerdi diye) Hiçbir ayyaş “ben ayyaşım” demez,”arada bir az içiyorum sarhoş değilim” der ama çoktan sarhoştur.Dnimizde etil alkolün(meyvelerdeki doğal bulunanlar müstesna) aroma vericilerde azıcık kullanılması dahi haramdır!Müslüman uyanıktır,öyle namaza gider!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23