• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alkışlanacak karar! Ahlaksız Gülşen'e ekranlar kapatıldı

Yeniakit Publisher
2022-08-25 13:33:00 - 2022-08-25 18:01:50
Alkışlanacak karar! Ahlaksız Gülşen'e ekranlar kapatıldı

Konserinde LGBT bayrağı açıp "Beğenmeyen gitsin" şeklinde sözleri henüz gündemdeki yerini koruyan ve son olarak İmam Hatiplileri hedef alan çirkin sözleri ile milletin sinir uçlarıyla oynayan şarkıcı Gülşen'e bir tepki de Anadolu Yayıncılar Derneği'nden geldi.

Gayr-i meşru giyim-kuşamı ve sahnede açtığı LGBT renklerini temsil eden paçavra ile kamuoyunun tartışmalı ismi haline gelen Gülşen, İmam Hatip'lilere yönelik çirkin sözler sarf etti.

Batı ahlaksızlığını millete empoze etmeye çalışan ve sahnede "İmam Hatip'te okumuş daha önce kendisi, sapıklığı oradan geliyor" sözleriyle sınırları aşan Gülşen'e tepki yağdı. Bir tepki de Anadolu Yayıncılar Derneği'nden geldi. 

"Ajanlıktan soruşturma açılmalı"

Anadolu Yayıncılar Derneği'nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Sözde sanatçı ama özünde bölücü olan Gülşen isimli ses sanatçısı bir konserinde imam hatip camiasını karalamak için 'sapık' ifadesini kullanmıştır. Halkı kin ve nefret yoluyla çatışmaya sevk etmiştir. Toplumsal barışı bozmak ve çatışmaya neden olmak gibi bir planın içerisindedir. Uluslararası kuruluşların etki ajanlığını yapmaktadır. Aynı zamanda ajanlık yapmaktan da soruşturma açılmalıdır.

"Ekranlarımızı kapatıyoruz"

Bir dönem Alevi vatandaşlarımıza hakaret eden Güner Ümit medya dünyasından da çekilmiştir. Alevi vatandaşlarımızın gösterdiği bu onurlu davranışı bizlerde devam ettirmeliyiz. Bundan sonra Gülşen denen sözde sanatçıya tüm ekranlar kapatılmalıdır. Belediyeler konser verdirmemelidir. Anadolu Yayıncılar Derneği olarak ekranlarımızı kapatıyoruz. Biz bu milleti seviyor ve barış içinde yaşamak istiyoruz.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Sinan Burhan'dan Gülşen'e tepki

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, "Bu kadının açıklamaları tesadüf olamaz. Seçim öncesi laik antilaik çatışması çıkarmak istiyor. Bu kadını kim fonluyor ve koruyorsa en şiddetli şekilde manen ve hukuken cezalandırılmalıdır’ şeklinde konuştu. 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Okur

Tabi canım bu zavallının teki kullanan bir güç bir finanse eden var belliki. Sözde sanatçı Gülşen sadece sözleri üzerinden değil arkasında bu kin ve nefreti millete dayatmaya çalışan birileri varsa onlarda bulunmalı.

SUZAN

REZİL YAAAA.TUTUKLAMA VARMİ?BİLGİ LUTFE.ANCAK İMAM HATİPLİLER SİKAYETCİ OLURSA MECBUR TUTUKLANACAK.ASLİNDA İLK DAVAYİ REİS ACMALİ BU REZİLE.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23