• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ali Koç'tan Volkan Demirel'e büyük şok

Yeniakit Publisher
2019-08-06 17:04:00 -
Ali Koç'tan Volkan Demirel'e büyük şok

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren, Teknik Direktör Ersun Yanal'ın 1 yıl daha kalmasını istediği Volkan Demirel için son kararı Ali Koç verecek. Ancak Koç'un tecrübeli ismin kalmasına sıcak bakmadığı öğrenildi.

17 yıl Fenerbahçe forması giydikten sonra sarı lacivertli ekiple kontratı sona eren ve yeni sözleşme yapılmayan Volkan Demirel'in durumu belirsizliğini koruyor.

Fanatik'te yer alan habere göre; Başka bir takımda forma giymek istemeyen ve 1 sene daha Fenerbahçe'de oynayarak kariyerine şampiyonlukla son vermek isteyen Volkan Demirel konusunda Ali Koç'un kararı bekleniyor. Ancak Ali Koç'un tecrübeli eldivenin takımda kalmasına sıcak bakmadığı öğrenildi.

Ersun Yanal ile görüşmüştü

Demirel, geçtiğimiz günlerde Ersun Yanal ile Bodrum'da bir araya gelmişti. İkilinin yaptığı görüşmede Yanal'ın, "Seni yine takımda görmek istiyorum. Ancak her şey bana bağlı değil. Eğer gelirsen, seni fazla oynatamam ama burada hem genç kalecilere hem de Emre Belözoğlu ile birlikte takıma ağabeylik yaparsın" demişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Fener sampiyon olamaz

Ersun turk geleneklerine uzak rakici acipayam alevisi..inanci zayif motivasyonu yapamaz.yabanci hoca gibi ..forma farkiyla ilk haftalar basa oynar sonra fissss.gecen sefer sampiyon oldugunda karsisinda yabanci hoca vardi rakip olarak oysa simdi abdullah avci fatih terim.var..kisaca 20 hafta sonra fissss futboldan anlamayan adami baskan yapmayacaksin...

meyyid

alın yılmaz vuralı şampiyon olun.adam boş kağıda imza atarım diyor.dolu kağıda imza atanlarla sanki şampiyon mu oldunuz.nokta.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23