• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Babacan ve Davutoğlu'na seslendi: Sedef Kabaş'tan beterler!

Yeniakit Publisher
2022-01-24 13:47:00 - 2022-01-24 13:54:09

1 milletvekili çıkarabilmek için CHP'nin kuyruğuna takılan eski AK Partili (DEVA Partisi Genel Başkanı) Ali Babacan ve (Gelecek Partisi Genel Başkanı) Ahmet Davutoğlu'na, akittv'de yayınlanan Murat Alan'ın moderatörlüğünü yaptığı Manşetlerin Dili programında seslenen gazeteci-yazar Mustafa Albayrak, "Sizin durumunuz Sedef Kabaş'tan çok daha beter bir durumdur" dedi.

Akit TV'de Murat Alan'ın sunumuyla ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili'nde, gazeteci - yazar Mustafa Albayrak'ın çarpıcı yorumları dikkat çekti. Sedef Kabaş'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ettiği hakareti "ifade özgürlüğü" diyerek savunan Zillet İttifakı'na seslenen Albayrak, özellikle DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'na dikkat çeken eleştiriler yöneltti.

Albayrak şunları söyledi:

"Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir. Hukuk gereğini yaptı, o yüzden Sedef Kabaş'a bir şey söylemeye gerek yok. Ama onu savunanlara bir şey söyleyeceğim. Onu savunanlar Sedef Kabaş'tan çok daha beter durumdalar. Millet İttifakı'nın bileşenlerine ve arka kapıdan kaçarak Zillet İttifakı'na payende olmuşlara, sayın Davtuoğlu'na, sayın Babacan'a sesleniyorum. Sizin durumunuz Sedef Kabaş'tan çok daha beter durumdur. Sedef Kabaş kendi tiynetine, kendi zihniyetine, kendi dünya ve uhrevi görüşüne uygun bir şey yapmış. Sayın Cumhurbaşkanımıza alçakça hakarette bulunmuş. Siz neyin peşindesiniz?"

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nuri BALKANOĞLU

Bunlar hiçbir zaman hiç bir yerde itibar sağlıyamazlar

misafir

Adamlar NASIL BIKTIYSA. NELER GORDULERSE...KOSARAK KACTILAR
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23