• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Alçak darbe girişiminde oda şehit oldu!

Yeniakit Publisher
2016-07-22 14:04:00 -
Alçak darbe girişiminde oda şehit oldu!

15 Temmuz akşamı FETÖ'cü askerler tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan bombalı saldırılarda hayatını kaybeden evli ve bir çocuk annesi Demet Sezen'in görevinin şehit ailelerine haber vermek olduğu öğrenildi.

Kanlı darbe girişimi sırasında bombalı saldırıya uğrayan AnkaraGölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığında şehit olan evli ve bir çocuk annesi Demet Sezen'in Özel Harekat Daire Başkanlığı İnsan Kaynakları Şubesi Sosyal Hizmetler Bürosunda çalıştığı ve görevinin şehit ailelerine haber vermek olduğu öğrenildi.

Arkadaşları son dönemde sık sık şehit haberi gelmesinden dolayı Demet Sezen'in birçok defa sabaha kadar acılı ailelerin yanında olduğunu belirttiler. Arkadaşları "Şehit haberi duyunca Demet ağlıyor, bu haberi de eşlere ve annelerine veriyordu. ehit çocuklarıyla yakından ilgilenip, onları sık sık ziyaret edip hediyeler alıyordu. Bu işi gönüllü yapıyordu. Bize 'Kendimi şehit eşinin yerine koyuyorum. Her defasında aynı acıyı bende yaşıyorum diyordu. Çok acı bir tesadüf oldu" diye konuştular.


"YARIN SABAH NE DİYECEĞİM YAVRUNA?"

Demet Sezen'in iki buçuk yaşındaki oğlu Hüseyin Alp ve eşi Hüseyin Sezen ile sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarının altına çok sayıda baş sağlığı mesajı yazıldı. Kucağındaki oğluna da özel harekat üniforması giydiren Demet Sezen'in zırhlı araç önünde çektirdiği fotoğrafı arkadaşları Facebook'ta profillerine koydu. Sezen'in bir arkadaşının Facebook'a 16 Temmuz saat 21.08'de yazdığı ı “Kuzun burada Demet'im şimdi uyuttum. Sütünü de içti merak etme. Yarın sabah ne diyeceğim yavruna? Yaktın bizi…" mesajı yürek dağladı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23