• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti’yi suçlayan Davutoğlucu eski vekile çarpıcı soru: Sen milletvekiliyken...

Yeniakit Publisher
2019-09-20 12:39:00 - 2019-09-20 13:55:06
AK Parti’yi suçlayan Davutoğlucu eski vekile çarpıcı soru: Sen milletvekiliyken...

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, AK Parti’den istifa ederek eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile hareket etme kararı alan Cuma İçten’in, eski partisi hakkındaki suçlamalarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

 yeniakit.com.tr  Akit TV’de Fatin Dağıstanlı’nın sunumu ve Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu’nun yorumlarıyla ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili’nde, gündeme dair haberler konuşuldu. AK Parti’de milletvekilliği yapan ve partiden istifa etme kararı alan, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun ekibinden Cuma İçten’in açıklamaların da masaya yatırıldığı programda, Karahasanoğlu çarpıcı yorumlarda bulundu.

KHK ile memuriyetten atılarak meslekleri elinden alınanların, akşam eve ekmek götüremeyen ve bu yüzden intihar eden ailelerin, Ak Partililerin yüzlerine bakarak yaptıkları ahı alamam.” diyen ve AK Parti’de daha birçok suçlama yönelten İçten’e, “Bunları 15 yıl önce Cumhuriyet söylüyordu, sen Türkiye'de yaşamıyor muydun?” diyen Karahasanoğlu, AK Parti'nin iyi gününde vekillik yapıp maaş aldığını, aday gösterilmeyince muhalif tutum sergilediğini, memnun değilse kazandıklarını iade etmesini söyledi.

Karahasanoğlu’nun konuşması şu şekilde:


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

fakir

piyoncuklar, Abdülhamitlerin ahı yerde kalmaz !!!

fakir

Doğu akdenizde doğalgaz arama adı altında özgürlük savaşı verilirken , Suriye'de görünen pkk iken görünmeyen ABD, israil ve avrupa ya karşı savaş verilirken, Vatan ve tüm ümmetin dertleriyle başı dik bir şekilde durarak dünyaya karşı mücadele eden BAŞKANIMIZ bir tarafta ; khk ile işten atılan fetöcüleri savunanlar bir tarafta. Hakkımızı helal etmiyoruz!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23