• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti'den istifa eden isim ilk kez konuştu: Cumhurbaşkanımız ile...

Yeniakit Publisher
2019-11-15 01:23:00 -
AK Parti'den istifa eden isim ilk kez konuştu: Cumhurbaşkanımız ile...

AK Parti Iğdır İl Başkanlığı görevinden istifa eden Ahmet Tutulmaz, başka hizmetlerde bulunmak amacıyla görevini bıraktığını duyurdu.

AK Parti Iğdır İl Başkanlığı görevinden istifa eden Ahmet Tutulmaz, istifasının ardından basın açıklaması düzenledi. Yaklaşık 6 yıldır yürüttüğü AK Parti İl Başkanlığı görevinden istifa eden Ahmet Tutulmaz basın açıklaması düzenledi.

AK Parti Iğdır İl Başkanlığı görevinden istifa eden Ahmet Tutulmaz, istifasının ardından basın açıklaması düzenledi.

"Cumhurbaşkanımız ile istişare ettiler"

Yaklaşık 6 yıldır yürüttüğü AK Parti İl Başkanlığı görevinden istifa eden Ahmet Tutulmaz basın açıklaması düzenledi. AK Parti’nin 7. Olağan Kongre sürecinin başladığını belirten Tutulmaz, “Partimizin 7. Olağan Kongre süreci başladı. 2 ay önce İl, İlçe ve genel merkezimizdeki arkadaşlarımız ile görüşmüştük. 7. Olağan İl Kongremizde görevi başka bir arkadaşımıza devretmeyi istediğimi genel merkeze beyan ettim. 7. Olağan Kongrede bu bayrağı başka bir arkadaşımıza devredip bir sürede başka bir arkadaşımız devam etsin dedim. Bu kadar süre yaptığım il başkanlığı görevi benim için yeter. Biraz da başka hizmet ve görevlerde bulunalım diye talepte bulunduk. Genel merkezimizdeki arkadaşlarımız da Cumhurbaşkanımız ile istişare ettiler. Bu karar tamamen benim ve genel merkezin ortak istişaresi ile olan bir şeydir” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Recep Güler

CHP MEGAKÖY İZMİR BEGİ-KÖŞKTE YAŞAR-ESAMESİ OKUNMAZ-AKPARTİDEN NİCE KAÇAN GÖRDÜM,İSİMLERİ ANILMAZ!!!

Dadaş

Akparti başarısız olduğu illerde faturayı teşkilat mensuplarına çıkararak hata ediyor birokratlar bedel ödemeli vadandaşa zulüm eden bu gün git yarın gel iş görmeyen bir iki kişiyle oturup kalkan keyfi tutum takınan
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23