• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den CHP'ye sert gönderme

Yeniakit Publisher
2021-02-27 02:13:00 -
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den CHP'ye sert gönderme

AK Parti yeni İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, CHP'li belediyelerde biriken çöp yığınlarıyla ilgili ''Sevgili gençler, sene olmuş 2021. Bırakın bu çöpleri 'ajans' toplasın.'' paylaşımında bulundu.

AK Parti'nin yeni İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, çöp dağlarını geri getiren CHP'li belediyeler hakkında çok sert paylaşımda bulundu. Kabaktepe, ''Sevgili gençler, sene olmuş 2021. Bırakın bu çöpleri 'ajans' toplasın.'' ifadelerini kullandı.

CHP'li belediyelerde işçilerin grev kararı almasının ardından Kadıköy ve Maltepe'de sokaklarda çöp dağları oluşmaya başlamıştı.

Osman Nuri Kabaktepe'den CHP'ye 'çöp' tepkisi

CHP'li belediyelerin basiretsizliğini eleştiren AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklamada, "Biz 94 ruhundan bahsedince, CHP'liler kayıtsız kalamamış, dönemin çöp dağlarıyla İstanbulluları tekrar buluşturmak için harekete geçmişler... Sevgili gençler, sene olmuş 2021. Bırakın bu çöpleri “ajans” toplasın. Gelin biz sizinle büyük ve güçlü Türkiye hedeflerimizi konuşalım." ifadelerini kullandı.

Kabaktepe attığı tweete dakikalar içinde binlerce destek mesajı geldi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hakan kaynak

AKPLi bir belediye ya da kuruluşta grev kararı alınsa hemen bir genelgeyle grev durdurulurdu, ertelenirdi. El birliği ile CHP li belediyeyi zor durumda bırakmaya çabalanıyor fakat asıl zarar halka veriliyor ve bu da gözlerden kaçmıyor. Şu salgın döneminde alaycı ifadelerle kına yakacağınıza çözümün ortağı olun!

Türkiyem

Kabaktepe başkanliğin hayirli olsun şunu unutma aklında olsun bazi ilce beletiyesi Başkanlarin gendilerini il başkanlardan üstün görüyör secim calişmalarinda bek desek vermiyor birde kolduğa odurunca CHP ile al ver sen beni görme ben seni görmem iş birliği yabiyorlar bu davaya gönül vermiş insanlar cabuk unutuluyor önümüz duvar vesselam üsküdar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23