• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahmet Yenilmez anlattı, salondakiler duygulandı

Yeniakit Publisher
2020-03-04 10:30:00 -
Ahmet Yenilmez anlattı, salondakiler duygulandı

Kestel Belediyesi tarafından düzenlenen ’Gündem Özel’ seminerinin konuğu Tiyatro Sanatçısı Ahmet Yenilmez, Ortadoğu’da yaşanan sıcak gelişmeleri, 12 Eylül darbesi, Sultan II.

Kestel Belediyesi tarafından düzenlenen ’Gündem Özel’ seminerinin konuğu Tiyatro Sanatçısı Ahmet Yenilmez, Ortadoğu’da yaşanan sıcak gelişmeleri, 12 Eylül darbesi, Sultan II. Abdülhamid ve Osmanlı tarihi hakkında yaptığı konuşma salondakileri duygulandırdı.

Kestel Belediyesi tarafından "Mart Ayı" Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Kestel Kültür Merkezi’nde gerçekleşen, Tiyatro Sanatçısı Ahmet Yenilmez’in katıldığı ’Gündem Özel’ konulu seminer, büyük ilgi gördü. Etkinliğe Kestel Belediyesi Başkan Yardımcıları Hasan Aras ile Haluk Kürel, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik, Ahmet Yenilmez’in ’Güneşli Günler’ kitabını imzalamasıyla başladı.

Daha sonra ’Gündem Özel’ konulu seminere geçen Yenilmez, Ortadoğu’da yaşanan sıcak gelişmeleri, 12 Eylül Darbesi, Sultan II. Abdülhamid ve Osmanlı tarihi hakkında yaptığı konuşma, salondakileri duygulandırdı. Seminerin ardından Kestel Belediyesi Başkan Yardımcısı Hasan Aras, Tiyatro Sanatçısı Ahmet Yenilmez’e plaket takdim etti. Vatandaşlar da bol bol hatıra fotoğrafı çekindi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23