• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahmet Davutoğlu'ndan o ailelere telefon!

Yeniakit Publisher
2019-09-06 15:20:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Ahmet Davutoğlu'ndan o ailelere telefon!

Yeni parti kuracağı öne sürülen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, çocuklarını dağa kaçıran PKK'yı protesto etmek amacıyla Diyarbakır HDP İl Binası önünde eylem yapan aileleri telefonla aradı.

Günlerdir Diyarbakır’da HDP İl Başkanlığı önünde yaklaşık 10 aile oğullarının kaçırıldığını iddia ederek oturma eylemi yaparken, eyleme PKK'nın kaçırdığı polis ve asker aileleri de katıldı.

PKK terör örgütüne götürülmek üzere kaçırılan çocukların aileleri HDP binası önünde eylem yapmaya devam ederken, AK Parti Diyarbakır eski il başkanı Aydın Altaç, Diyarbakır’daki son durumu açıkladı.

Altaç, son duru şöyle anlattı:

"Biz sabah saat 11’e doğru arkadaşlarımızla birlikte HDP İl Başkanlığı önündeydik. Orada çocukları PKK terör örgütü tarafından kaçırılan 10 aile eylem yapıyor. Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını ilettik kendilerine. Hepsinin de karşı selamlarını aldık. Ahmet Davutoğlu’nun konuya ilgisinden çok memnun kaldıklarını belirttiler. Bu süreçte kendilerine verilen desteğin çok önemli olduğunu ve çocuklarına kavuşmak istediklerini söylediler. Davutoğlu ve eşi Sare Hanım aileler ile telefon görüşmesi yaptı.

Diyarbakır’da son durum nedir?

Burada insanların moralleri bozuldu elbette çocuklarının kaçırılmalarından dolayı büyük bir üzüntü var. HDP il binasının önündeki eylemlerin devam etmesi gerekiyor. Türkiye’de dağa götürülme, dağa kaçırılma olaylarının sonlanması gerektiğini vurguladı Sayın Davutoğlu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hakan

pkk ya destekten görevden alınanlara destek açıklaması yap. sonra da pkk nın hdp taşeronluğunda dağa çıkardığı çocukların analarına destek veriyoruz de. ne kadar suratsız insan oldunuz bukalemun gibisiniz. renkten renge giriyorsunuz.

TRİBÜNLERE OYNUYOR! YAMUKOĞLU

KAÇ GÜNDÜR AKLI NERDEYDİ? TV LERDE BU YÖNDE BEKLENTİLERİ DUYDU! SENİ ÇAKAAAL. KENDİSİNDEN BEKLENEN EN ÖNEMLİ AÇIKLAMAYI YAPSIN! BAKANLIK VE BAŞBAKANLIK DÖNEMİNDE FETÖ YE NEDEN UYANAMADI, UYANMADİ, NEDEN NE KADAR YARDIM ETTİ? FETÖ YE NE ZAMAN UYANDI? DIŞ İŞLERİ BAKANLIĞI'NIN YÜZDE KAÇI FETÖ CÜDÜR??? .....SORULAR SORULAR! YAMUKOĞLU ALTİNDAN KALKAMAZSIN! FAZLA ORTADA DOLAŞMA!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23