• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ahmet Davutoğlu dümeni kırdı! Sözcü'ye yeşil ışık yaktı

Yeniakit Publisher
2020-01-13 10:09:00 -
Ahmet Davutoğlu dümeni kırdı! Sözcü'ye yeşil ışık yaktı

FETÖ'den yargılanan Sözcü'ye sahip çıkan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, solak medya Sözcü'nün tavrının her zaman net olduğunu belirterek “Hukuki durumda bunlar dikkate alınmalı. Basın kuruluşları hakkında objektif, hukuki kararlar verilmeli” dedi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, FETÖ'den yargılanan Sözcü'ye sahip çıktı.

Kanal İstanbul projesine karşı çıkan ve HDP’ye yeşil ışık yakan Gelecek Partisi Genel Başkanı Davutoğlu, Sözcü davasıyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

Algı ağı Sözcü Gazetesi’nin yönetici ve yazarlarının 'FETÖ’ye karşı tutumunun son derece açık olduğunu ifade eden Davutoğlu, “Hukuki durumda bunlar dikkate alınmalı. Basın kuruluşları hakkında objektif, hukuki  kararlar verilmeli” dedi.

Başbakanlığım döneminde eleştirildim

Dışişleri Bakanlığı ve Başbakanlığı döneminde, Sözcü yazarları Emin Çölaşan ve Necati Doğru'nun kendisini eleştirdiğini, Genel Yayın Yönetmeni Metin Yılmaz'ın da eleştirel başlıklar kullandığını hatırlatan Davutoğlu, bir kez bile müdahalesi ya da yorumu olmadığını kaydetti.

Yargı kararlarını özgür bir biçimde vermeli

“Sözcü'nün yönetici ve yazarlarının FETÖ'ye karşı tutumu açıktır. Hukuki durumda bunlar dikkate alınmalı. Sözcü ve diğer basın kuruluşları hakkında objektif, hukuki kararlar verilmeli. Yargı, konjonktürden etkilenmemeli ve kararlarını özgür bir biçimde vermeli.”
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Arif

Şu solak medya lafından vaz geçseniz iyi edersiniz. Onlar solak medya olunca siz de salak medya olarak insanların bilinçaltına işliyorsunuz. Algı yönetiminde yeri var.

Yiğit

Yakında kılıçtaroğlu bu omurgasının eline su Dökemez bakara süresinde mü.min kâfir vemünafıklardan bahseder en tehlikeli olarak münafık lara vurgular ilahi ikâzın tecellisidir bay davutoğlu.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23