• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Acılı baba, Pınar'ın o arkadaşını işaret etti

Yeniakit Publisher
2020-08-01 09:41:00 - 2020-08-01 09:43:02
Acılı baba, Pınar'ın o arkadaşını işaret etti

Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin, kızının Ceren isimli arkadaşından da şüphelendiklerini söyledi.

Muğla'da 16 Temmuz günü kaybolduktan 5 gün sonra bir varilin içinde yanmış cansız bedeni bulunan Pınar Gültekin'in babası Sıddık Gültekin, kızının katili Cemal Metin Avcı'nın cinayeti tek başına işleyemeyeceğini söyledi ve "Bu katile cinayet sonrasında yardım edenler var. Planlı bir cinayet bu. Kızım, katilin bütün telefonlarını engellemiş, görüşmüyor onunla. Kızımı katilin arabasına binmesi için kandıranlar olduğunu düşünüyorum. Arkadaşı olduğu söylenen Ceren'den şüpheleniyoruz" dedi.

Sabah gazetesinden Gül Kireklo'ya konuşan baba Sıddık Gültekin şunları söyledi:

"Bu katile cinayet sonrasında yardım edenler var. Planlı bir cinayet bu. Kızım, katilin bütün telefonlarını engellemiş, görüşmüyor onunla. Kızımı katilin arabasına binmesi için kandıranlar olduğunu düşünüyorum. Arkadaşı olduğu söylenen Ceren'den şüpheleniyoruz. Kızımın kaybolmadan önce bir AVM'de yemek yerken görüntüleri ortaya çıktı. Burada Ceren yanına gelerek, onunla tehdit eder gibi bir konuşma yapıyor. Sonra da kızım, o adamın arabasına biniyor.

Ceren ortaya çıksın ve bütün bildiklerini anlatsın. Kızım henüz kayıp olduğunda (Ceren) polis merkezine geldi, ifade verdi. Bahçedeydik. Bize hiçbir şey demedi. Bu nasıl arkadaşlık. Arkadaşının başına böyle bir şey gelmiş, ailesi Muğla'ya gelmiş, yanlarına gelip, birkaç kelime etmez mi? Ceren aynı zamanda katilin barında çalışıyordu.

Kızımın evine girdiğimizde, eve dönecekmiş gibi her şeyi bırakmış. Yemek yemiş, bulaşığını bırakmış. Niye? Eve döneceğini düşünmüş çünkü. Ama bir daha haber alınamıyor. Bu katile yardım edenler mutlaka var. 1.80 boyunda kız Pınar, katil cılız. Nasıl taşıyacak o varili. Fizik kurallarına aykırı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bütün kadınlar tehdit altında. Uyusam uyuyamam. O anlar beynimin içinde dönüyor. Nasıl öldürdü, nasıl yaktı, nasıl beton döktü kızımın üzerine. Kızımın acısı yüreğimde. Kuş gibi çırpınıyor baba yüreğim. Bu nasıl bir ölüm. Yüreğim dayanmıyor. Prensesim, birtanem, kelebeğim, nazlı kuzum. O anlar da hissettikleri içimi titretiyor. Bu katil belasını bulmadan bu acı içimizden hiç çıkmayacak."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hmz

idam cezası ve kısassa kısas cezası gelmedikçe bu ve buna benzer bir çok cinayet ve cinayetler göreceğiz

dursun

bu haberler ilgimi çekmiyor.islamın dediklerini dışarı edenler,şeytanın dediklerinden çıkmaz olmuş. sonrada kısa yoldan gidince vah vah tüh tüh bana ne. yabancı biriyle böyle aşk meşk işte fatura.bu haberler kabak tadı veriyor. babası daha önce görüşmesine sesi çıkmıyorda, sonraki engellemesinden bahsediyor bu olaylar birgündemi gelişiyor. yok suçlu istanbul sözleşmesi ve onu çıkaranlar bunun katilidir. babası bir tokat atsa ver cezayı nasıl vurursun. şimdi ne olacak.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23