• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Abdurrahim Albayrak kötü haberi verdi: Falcao ilk yarı kapattı

Yeniakit Publisher
2019-11-29 10:48:00 -
Abdurrahim Albayrak kötü haberi verdi: Falcao ilk yarı kapattı

İspanyol medyasına açıklamalarda bulunan Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Falcao tam olarak iyileşmek için 1 aya ihtiyacı olduğunu söyledi" dedi. Böylece Kolombiyalı'nın ilk yarıyı kapatması da kesinleşti.

Galatasaray'a imza attığı günden beri başı sakatlık belasından kurtulmayan Falcao'dan yine kötü haber geldi.

Akşam'ın haberine göre, İspanyol basınına konuşan Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, "Falcao fiziksel olarak tam hazır değil. Bizimle konuşmalarında bu durumdan dolayı ne kadar üzgün olduğunu anlatıyor. Sakatlığından tam olarak kurtulması için 1 aya ihtiyacı olduğunu düşünüyor. Biz de tam olarak iyileşmeden sahaya çıkmasını istemiyoruz" dedi.

Falcao, sahaya sezonun ikinci yarısında çıkabilecek

Bu açıklamanın ardından Radamel Falcao'nun sezonun ilk yarısını kapatması da kesinleşti. 33 yaşındaki forvet, 1 Ekim'de PSG'yle oynanan Şampiyonlar Ligi karşılaşmasından beri sahaya çıkamadı. Aşil tendonundaki problemi hala geçmeyen tecrübeli oyuncu hakkında sürekli farklı bilgiler geliyordu. Ancak Abdurrahim Albayrak'ın İspanyol basınına yaptığı açıklamalar sonrasında durum netleşti. Falcao, sahaya sezonun ikinci yarısında çıkabilecek




ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Efelerdiyarı

Kendi kendimizi dolandırmakta üzerimize yok. Bu milletede yazık. Yılın transferi maç oynamadan sezonu kapattı. Sezonu ne zaman açmış.. bu güme giden paralara yazık. Yıldız diye alınan Avrupanın artıkları. Çok yazık.

Berzah_

Şaka gibi yer yerinden oynadı gelince,oynadı oynayacak,maça çıktı çıkacak,tat vermiyor takım,maç izlemek istemiyorum,ülkenin evlatlarını oynatın,bırakın bu yabancı sayısını,5 bile fazla,takım yıldız kaynıyor,oynanan oyun fos,kabak tadı verdi artık
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23