• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

ABD’nin 30 kişilik Yahudi heyeti, Riyad’ı tekeline aldı! Suud’da siyonist istila

Yeniakit Publisher
2020-02-19 12:31:00 - 2020-02-19 12:31:39
ABD’nin 30 kişilik Yahudi heyeti, Riyad’ı tekeline aldı! Suud’da siyonist istila

Büyük Amerikan Yahudi Örgütleri Başkanı Stark ve beraberindeki ekip, 27 yıl sonra Suudi Arabistan’ı ziyaret eden ilk siyonist grup olurken, Riyad’ın gelecekte İsrail’le daha çok yakınlaşacağını duyurdular.

 Münübe Yılmaz 

Amerika Başkanı Donald Trump, “Yüzyılın Anlaşması” adlı sözde barış planı ve İsrail ile ilişkileri normalleştirmesi için Suudi Arabistan’a gönderdiği Yahudi örgütü, Riyad’dan mutlu döndü... Büyük Amerikan Yahudi Örgütleri Başkanı Arthur Stark, kendisine bağlı örgütlerin 30 liderini yanına alarak Suudi Arabistan’a gitti. Önceki gün işgal altındaki Kudüs’teki büyük Amerikan Yahudi örgütlerinin konferansında konuşan Stark, Suudi Arabistan’ı ziyaret eden heyetin, 30 yıl sonra Riyad’a giden ilk Yahudi heyeti olduğunu belirterek 4 günlük ziyaretlerinin verimli geçtiğini söyledi. Yahudi “jewishpress” sitesine göre Stark, “Riyad’la açık bir diyaloğumuz vardı, bunu geliştirdik” derken Suudilerin heyet üyeleri için Yahudi ibadetinin yapılması için yer tahsis ettiğini ve saf Yahudi yemekleri sunduğunu açıkladı. Yahudi heyetinin üyelerinin Veliaht Prens Muhammed bin Selman’ın yakın bir arkadaşı olan Müslüman Dünya Ligi Genel Sekreteri Muhammed el-Issa ile bir araya geldikleri bir toplantı yaptıklarını da açıkladı.

Pompeo bu hafta Riyad’ta

Suudi Arabistan’daki toplantıların kayıtdışı olduğunu vurgulayan siyonist başkan Stark, “Üst düzey yetkililerle görüştük ve endişelerimizi dile getirdik ve bunun uzun ve üretken bir ilişkide yeni bir adım olduğuna kesinlikle inanıyoruz. Birkaç yıldır Körfez ülkeleriyle yoğun bir şekilde ilgileniyoruz. Bence bu ziyaret, bunun için de ileriye doğru büyük bir adım. İsrail, zaten Körfez devletleriyle temasta bizim ziyaretimiz de onun devamı niteliğinde. Bu hafta Mike Pompeo, Suudi Arabistan’da olacak. Suudi yetkilileri barış planı ve diğer konularda bilgilendirecek. Memnuniyet duyacağımız şekilde bir şeylerin değişmeye devam edeceğini ümit ediyoruz” dedi.

Yeni Akit Gazetesi
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

cahil ekrem

zalimler ordusu ALLAHIN LANETİ ÜZERENİZE YAKINDIR

SERTAS

SUUD DENILEN ..........LAR ISRAILIN ..........LERI OLDULAR BÖYLE DEVAM EDERSE ARTIK DÜNYA MÜSLÜMANLARI KABE ZIYARETLERIN GITIKCE AZALTACAKLAR VE ISRAIL BUNU ISTIYOR SUUD VE BAE DENILEN .......LAR BUNU YAPIYORLAR
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23