• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

7 yaşında kaşık tasarladı, her yıl milyon dolarlar kazanıyor!

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
7 yaşında kaşık tasarladı, her yıl milyon dolarlar kazanıyor!

Henüz 7 yaşındayken bebekler için güvenli silikon kaşık tasarlayan Cassidy Crowley, geliştirdiği ürünle milyon dolarlık bir girişimin sahibi oldu. 16 yaşındaki girişimci, The Baby Toon markasıyla dünya çapında satış yapıyor.

Henüz 7 yaşındayken bebekler için güvenli silikon kaşık tasarlayan Cassidy Crowley, geliştirdiği ürünle milyon dolarlık bir girişimin sahibi oldu. 16 yaşındaki girişimci, The Baby Toon markasıyla dünya çapında satış yapıyor.

ABD'de yaşayan Cassidy Crowley, 7 yaşında geliştirdiği basit ama işlevsel bir fikirle milyon dolarlık bir markanın temellerini attı. Annesinin, küçük kardeşine sert metal kaşıkla yemek yedirdiğini gören Cassidy, bebekler için yumuşak ve güvenli bir kaşık üretme fikrine yöneldi.

Silikon kaşık, hem güvenli hem pratik

Crowley, bebeklerin hem kendilerini besleyebileceği hem de ağız yapısına zarar vermeyecek şekilde silikon malzemeden üretilen bir kaşık tasarladı. Aynı zamanda diş kaşıyıcı olarak da kullanılabilen bu ürün, yumuşak yapısıyla ebeveynlerin ilgisini çekti. Emzik klipsi eklenen model, yere düşmeyi de önlüyor.

'Shark Tank'te yatırım aldı

Geliştirdiği ürünle dikkat çeken Cassidy, ABD'de yayınlanan ünlü yatırım programı Shark Tank’e katıldı. Programda jüriyi etkileyen Crowley, 50 bin dolarlık yatırım alarak girişimini büyütmeye başladı.

The Baby Toon yılda 1 milyon dolar kazandırıyor

Kurduğu The Baby Toon markasıyla ürünlerini online ve perakende mağazalar aracılığıyla satışa sunan Cassidy, her yıl 1 milyon doların üzerinde gelir elde ediyor. Kaşığın özel dikdörtgen tasarımı, bebeklerin ürünü kolayca kavrayıp kendi kendine beslenmesini sağlıyor.

Girişimcilikle yetinmiyor, gönüllülük de yapıyor

Bugün 16 yaşında olan Cassidy Crowley, Haumana Vakfı’nda gönüllü olarak tasarım projelerinde yer alıyor. Aynı zamanda sörf ve kaykay gibi sporlarla ilgilenen genç girişimci, “Baby Toon ile dünyayı bebekler için daha güvenli bir yer haline getirmeyi hedefledim” diyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ata

her global başarının ardında bir siyonist hikaye yatar...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23