• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

7 Ağustos vaka sayısı açıklandı! Bakan Koca uyardı: Bu sorun olabilir

Yeniakit Publisher
2021-08-07 21:27:00 - 2021-08-07 21:32:19
7 Ağustos vaka sayısı açıklandı! Bakan Koca uyardı: Bu sorun olabilir

Sağlık Bakanlığı, 7 Ağustos koronavirüs verilerini açıkladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı uyarıda, "Vaka sayılarının hafta sonu olmasına rağmen yüksek seyretmesi sorun olabilir. Bunun önünü almak için aşı olmalı ve bağışıklık kazanana kadar tedbirlere uymalıyız." ifadelerini kullandı.

Sağlık Bakanlığı tarafından, 7 Ağustos koronavirüs verileri açıklandı.

Buna göre; Türkiye'de son 24 saatte 246 bin 37 Kovid-19 testi yapıldı, 25 bin 100 kişinin testi pozitif çıktı, 112 kişi hayatını kaybetti.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabından yaptığı uyarıda, "Vaka sayılarının hafta sonu olmasına rağmen yüksek seyretmesi sorun olabilir. Bunun önünü almak için aşı olmalı ve bağışıklık kazanana kadar tedbirlere uymalıyız." ifadelerini kullandı.
 
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kıyamet

Başlayacağım sizin aşınıza. Sayın bakan küresel ci çetenin ağzı ile konuşmayı bırakın. 

Metin Uyulan

Ormanları birileri yakıyor yangın var Sayın Koca Almanın bayat ilaçlarını pazarlıyor. Verdiğin verilerin doğru olduğunu ben nereden bileceğim . Niye en çok Aşı yaptıran Ülkelerde Delta Varyantı var veya varmış ?
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23