• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

6'lı masadan ilk ses çıktı! Selçuk Özdağ Cemal Enginyurt'un vandallığını eleştirenleri hedef aldı

Yeniakit Publisher
2022-08-09 23:57:00 - 2022-08-10 00:07:27
6'lı masadan ilk ses çıktı! Selçuk Özdağ Cemal Enginyurt'un vandallığını eleştirenleri hedef aldı

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'un gazeteci Latif Şimşek'e yönelik vandallığına, 6'lı masadan ilk açıklama Gelecek Partisi'nden geldi. Twitter hesabından bir dizi mesaj paylaşan Selçuk Özdağ, Enginyurt'un vandallığını eleştirenleri hedef aldı.

 Yeniakit.com.tr 

6'lı masanın Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'a ilişkin sessizliği bozuldu.

Twitter hesabından bir dizi paylaşımda bulunan Gelecek Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, vandallığı eleştirenleri hedef aldı.

Kendisinin darbedilmesini Cemal Enginyurt'un vandallığı ile karşılaştıran Özdağ, "Peki o gün bana yapılan bu saldırı karşısında iktidar destekçisi medya nasıl bir tavır sergiledi? Söyleyeyim: Duymadılar, görmediler, söylemediler. Niçin? Çünkü böyle rezil bir olayın failleri iktidarın çeperlerindeki aparatlardı. İktidarlarına zarar gelmesin diye sustular." dedi.

'Arbede' diye küçümsedi!

Enginyurt'un beraberindekilerle birlikte Şimşek'i vahşice darbetmesini "arbede" sözü ile küçümseyen Özdağ, "Tamam da o gün susanlar bugün ne yapıyor.? Önceki gün yaşanan bir arbededen dolayı muhalif kimliğiyle bilinen Cemal Enginyurt şahsında tüm muhalefet linç ediliyor. Tüm yandaş kanallarda bu konuşuluyor. Olayın ne kadar gaddarca ve vahşi (!) olduğu tartışılıyor." ifadelerini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Selçuk Özdağ mesajına şöyle devam etti:

Vay beee, ne kadar da hassaslar. Ne kadar da şiddet karşıtı imişler. Gözlerimiz yaşardı. Siz ne ara bu kadar ilkeli namuslu ve hümanist (!) oldunuz? Eskiden de mi böyleydiniz yoksa yeni bir ruh mu üflendi sizlere? Eğer eskiden de böyleydik diyorsanız buyrun size fırsat.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahmet

Şu döneği adam yerine koyup haber yapmayın arkadaş.Kök aynı kök.

Putsavar

ingiliz gavuru masası
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23