33 askerimiz şehit olmuştu! Hain saldırı sonrası Rusya basını Putin'i yalanladı
Rusya lideri Putin, 33 askerimizi şehit verdiğimiz alçak saldırıyla ilgili "Rus uçakları bölgede değildi. Ateşkes için elimizden geleni yaptık" ifadelerini kullandı ancak Rus medyası saldırıyı Rus savaş uçaklarının düzenlediğini yazdı.
Rus basını, İdlib'de askerlerimize yönelik düzenlenen alçak saldırıyı Rus savaş uçaklarının düzenlediğini yazdı.
Suriye'nin İdlib kentinde 33 kahraman askerimizin şehit olmasıyla sonuçlanan kalleş saldırıyla ilgili soru işaretleri henüz cevap bulmuş değil. İngiltere'nin en çok okunan gazetelerinden biri olan The Guardian, Türk askerine yönelik saldırıyı Rusların düzenlediğini iddia etmişti
Rus basını kalleş saldırıyı üstlendi
İngilizlerin bu iddiasının ardından Rus basınında da benzer haberler yer aldı. Ülke medyası, Türk askerine yönelik düzenlenen hava saldırısına Rus savaş uçaklarının katıldığını yazdı.
Putin 'biz yapmadık' demişti
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, 33 askerimizi şehit verdiğimiz saldırıyla ilgili "Rus uçakları bölgede değildi. Ateşkes için elimizden geleni yaptık" demişti.