• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

28 Şubatçı kafa yine sahnede: Eğitim İş'ten başörtülü 4. sınıf öğrencisini okula almayan yöneticilere skandal destek

Yeniakit Publisher
2021-03-09 23:58:00 - 2021-03-10 00:17:39

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
28 Şubatçı kafa yine sahnede: Eğitim İş'ten başörtülü 4. sınıf öğrencisini okula almayan yöneticilere skandal destek

Eğitim İş Genel Başkanı Orhan Yıldırım, 4. sınıf öğrencisi H.N.H'yi başörtüsü ile okula almayan 28 Şubat'çı yöneticileri skandal ifadelerle savundu.

 Yeniakit.com.tr 

Eğitim İş Genel Başkanı Orhan Yıldırım, 4. sınıf öğrencisi H.N.H'yi başörtüsü ile okula almayan yöneticilere skandal ifadelerle destek verdi.

Anneyi hedef gösterdi

Kendisi başörtülü olmadığı halde kızı H.N.H'nin başörtüsü takmasına müsaade ederek onu destekleyen anne, okul yönetiminin yasakçı tavrından sonra sesini kamuoyuna duyurmayı başarmıştı. Eğitim İş Genel Başkanı Orhan Yıldırım ise kızının hakkını korumak için mücadele eden anneyi şu ifadelerle hedef gösterdi:

"Öğrenci velisinin çevresindeki tarikatlar ve STK’leri arayarak hem okul idaresini hem de öğretmenleri hedef göstermesi suçtur. MEB’ bağlı bir okulda kimse yönetmeliklerin dışında hareket edemez. Yönetmeliği uygulayanlar hedef gösterilemez. Yönetmeliğe göre hareket eden öğretmenlere ve okul yöneticilerine yönelik linç kampanyası başlatılamaz."

İkna odalarını hatırlatan tavsiye

28 Şubat'çı zihniyete destek veren bir diğer isim de İzmir Eğitim Sen 2 No'lu Şube Başkanı Veysel Beyazadam oldu. Beyazadam, yasakçı yöneticilerin yönetmeliğe uygun davrandığını öne sürerek, 28 Şubat'ta başörtülü öğrencilere zulmedilen ikna odalarını hatırlatır nitelikte bir tavsiye de bulundu: "Sorun okul içerisinde çocuğa rehberlik edilerek çok rahat çözülebilirdi."

H.Y.H'yi başörtülü olduğu gerekçesi ile okula almayan yöneticiler açığa alınarak haklarında soruşturma başlamıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Aslı

Eğitim İş Başkanı mısın Osman Yıldırım mısın ne haltsan hangi yönetmelikte var başı kapalı öğrenci okula giremez diye. Üye aidatına nasılda sahip çıkıyorsun. Ama suç sizde değilki oy uğruna size kelle başı aidat veren yöneticilerde. Besle kargayı oysun gözünü. Siz rolünüzü oynuyorsunuz.

Mustafaga

Allah fırsat vermesin.Kafaları 100 yılda geçse aynı kafa.Efendiler ister hazmedin ister etmeyin bu memleket Müslüman memleketi o kadar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23