• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

2 yaşındaki Mete'nin yuttuğu pil ve mıknatıs bağırsaklarını çürüttü!

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
2 yaşındaki Mete'nin yuttuğu pil ve mıknatıs bağırsaklarını çürüttü!

İstanbul'da karın ağrısı şikayetiyle hastaneye giden ancak teşhis konulamayan 2 yaşındaki Mete'nin ikinci gittiği hastanede yuttuğu pil ve mıknatıs nedeniyle bağırsaklarının yandığı tespit edildi.

2yaşındaki çocukları Mete bir süredir karın ağrısı çekmeye başladı. Bunun üzerine İstanbul'da yaşayan Selen ve Kürşat Macit çifti oğullarını bir hastaneye götürmeye karar verdi.

İddiaya göre, doktorlar filmler çekilmesine rağmen herhangi bir bulguya rastlamadı. Mete'nin ağrısının gazdan kaynaklandığını söyleyen doktorlar, küçük çocuğu taburcu etti.

GİTTİKLERİ İKİ HASTANEDEN DE SONUÇ ÇIKMADI

2 yaşındaki çocuğun ağrılarının dinmemesi ve ağzından köpükler çıkmaya başlaması üzerine aile büyük bir korku yaşadı. Çocuklarının ağrıları dinmemesi üzerine hastaneye götüren aileye burada Mete'nin apandisit olduğu söylendi. Bunun üzerine oğullarını Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'ne götüren aile burada gerçeği öğrenince neye uğradığını şaşırdı.

YUTTUĞU PİL VE MIKNATIKLAR BAĞIRSAĞINI YAKTI

Doktor, 2 yaşındaki Mete'nin bağırsaklarında bir pil ve üç mıknatıs olduğunu söyledi.

Operasyonla Mete'nin bağırsağındaki cisimler çıkarıldı. Pilin asidinden dolayı Mete'nin bağırsaklarının yandığı öğrenildi.

Küçük çocuğun ailesi, ilk gittikleri hastane hakkında suç duyurusunda bulunmaya hazırlanıyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23