• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

14 yaşındaki kız dedesini bıçakladı, yakalanınca savunması şaşırttı

Yeniakit Publisher
2023-08-22 06:57:00 -
14 yaşındaki kız dedesini bıçakladı, yakalanınca savunması şaşırttı

Konya’da annesi tarafından bir süre kalması için dedesinin yanına bırakılan 14 yaşındaki genç kız, dedesini bıçaklayarak yaraladı. Polis tarafından gözaltına alınan genç kız, gazetecilerin neden yaptın sorusuna, boks hareketi yaparak, “Al bu yüzden yaptım, boks da yapayım mı sana” diye cevap verdi.

Olay, saat 02.30 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Mehmet Akif Mahallesi Karacabaşveli Sokak üzerinde bulunan 3 katlı bir apartmanın 2. katındaki dairede meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 14 yaşındaki H.A., 2 gün önce annesi tarafından bir süre kalması için dedesi İdris A.’nın (66) yanına bırakıldı. H.A., gece saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle evde bulunan ekmek bıçağı ile dedesi İdris A’yı bıçaklayarak evden kaçtı.

Yaralanan yaşlı adamın sesini duyan komşuları durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından İdris A., ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaşlı adamın sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Olay yerindeki incelemelerinin ardından Selçuklu İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şüpheli torunu yakalamak için çalışma başlattı.

Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından 8 yıldır boks eğitimi aldığı öğrenilen 14 yaşındaki şüpheli H.A., Selçuklu ilçesi Hocacihan Mahallesinde bir cadde üzerinde yakalanarak gözaltına alındı.

Sağlık raporu alınmak üzere Konya Numune Hastanesine getirilen H.A., kendini görüntüleyen gazetecilerin neden yaptın sorusuna, boks hareketi yaparak “Al bu yüzden yaptım, boks da yapayım mı sana” diye cevap verdi. İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen şüphelinin “isteyerek yapmadım, farkında değildim” dediği öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

TÜRK,SELÇÜKLU,VE OSMANLI TORUNLARIYIZ

TÜRK TOPLUMU GENELLİKLE BU RUHU YAŞIYOR İÇİNDE SAKLI YERİ GELDİĞİNDE BUNU KUSAR VE KENDİNDEN GEÇER, NEDEN ÇÜNKÜ TÜRKİYEDEK TÜRK TOPLUMU OSMANLIDAN SONRA,EMPERYALİST ÇETESİ SİYON VE İNGİLİZLER TANZİMATLAR VE İSLAHATLAR ÜSTÜNE KEMALİST HAÇLI LAİK TÜRKİYE GEÇTİKTEN SONRA,, RUHUMUZDA VE KALBİMİZDE YER ETMİŞ **** ALLAH**KURAN**PEYGAMBER BUDA YETMEDİ**İSLAM DİNİNİ **İMANI *** LAİK SİSTEMİYLE ,,,, BİZLER 3 NESİLDİR YOK ETTİLER,,, BUNU DÜZELTMEK ÇOK ZOR,,,BABAVE ANNE DİYE BİR ŞEY YOK ,,, BUNLAR NENİ NESLİN GÖZÜNDE BİR KUKLADAN FARKLARI YOK,,, İNANIN HERKESTE BU VARDIR,,, İSTERSENİZ UZAYA ÇIKIN BİR GÜÜÜÜÜÜÜM AŞAĞI GİDERSİNİZ,,,

Putsavar

Bu tipler genelde islamdan nasibini almamis cocuklar. Sorun cocukta degil, onu yetistiren velilerde. Normal bir ortamda yetisen bir birey bu tür putperest zillet kafasi yasamaz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23