• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Demirtaş sahte kahraman

Yeniakit Publisher
2015-04-14 08:02:07 - 2015-04-14 08:02:06
Demirtaş sahte kahraman

Çözüm sürecinde AK Parti, hükümet ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın risk aldığını, HDP’nin ise sürece katkı koymadan rant devşirme peşinde olduğunu belirten AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, “Her dönemin sahte kahramanları çıkar, bu dönemin sahte kahramanı HDP’nin şirin gözüken ama kendi bölgesinde tehdit ve baskı uygulayan o eş başkan denilen, ‘beleşçi’ Selahattin Demirtaş’tır” dedi.

TRABZON - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Ağrı’daki terör saldırısından, TSK’yı sorumlu tutarak, PKK provokasyonunu savunan HDP’ye sert tepki gösterdi. Çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Trabzon’a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, esnaf ziyaretinde bulunduktan sonra AK Parti Hayrat İlçe Başkanlığı’na geçti. Soylu, burada yaptığı açıklamada, çözüm sürecine değinerek, “Bir taraftan çözüm süreci ile mücadele ediyoruz. Niçin, çünkü milyarlarca dolar bu ülkede terör belası için aktı” dedi.

Çözüm sürecinde AK Parti’nin ülkenin zenginliklerinin heba olmaması ve anaların ağlamaması için risk aldığını anlatan Soylu, “Çözüm sürecinde AK Parti, hükümet ve Recep Tayyip Erdoğan risk almıştır. Şimdi HDP’nin lideri, eş başkanı, onlar beleşçilik yapmaya çalışıyorlar. Çözüm sürecine hiçbir katkı ortaya koymadan sadece ve sadece doğuda ve güneydoğuda baskıyı, zulmü, şiddeti ortaya koyarak, bir şekilde Türkiye’de AK Parti’nin ortaya koyduğu çözüm süreci içinden acaba ne koparabilirizin mücadelesi içindeler” diye konuştu.

Soylu, hükümetin çözüm sürecine devam edeceğini vurgulayarak, Türkiye’de insanların siyasi düşüncesine, etnik kökenine, mezhebine, cinsiyetine göre ayrıştırılmasına müsaade etmeyeceklerini kaydetti.

“BU DÖNEMİN SAHTE KAHRAMANI DEMİRTAŞ”

Türkiye’de huzuru bozmak için zaman zaman çeşitli provokasyonlar yapıldığına işaret eden Soylu, “Her dönemin sahte kahramanları çıkar, bu dönemin sahte kahramanı HDP’nin şirin gözüken ama kendi bölgesinde tehdit ve baskı uygulayan o eş başkan denilen ‘beleşçi’ Selahattin Demirtaş’tır. Bu dönemin de sahte kahramanı odur. Sandık herkese hakkını verecektir” ifadelerini kullandı.

Soylu, konuşmasının ardından beraberindekilerle Of ilçesine geçerek, vatandaşlarla sohbet edip sorunlarını dinledi.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23