• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Silinme korkusu

6 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

H yolcu

her makaleden kendimden bir parça gürüyorum sesimi duyan varmı
  • 2 Ay Önce

Zeynel Abidin

Psikoloji sınıfına giren bir yazı desek de; gerçekte silinme korkusu yaşayan yetersizlerin, özellikle çalışma hayatında bu korku ve yetersizliklerini başka yollarla da ortaya koymaları kişilik bozukluğunun da göstergesidir!..
  • 2 Ay Önce

Cemal Aydın

Aziz Dostum, senden gerçek anlamda çok güçlü bir psikolog olurdu; teşhisler koyar, tedaviler teklif ederdin. Mâşâallah sana! Şu kelimeleri kullanman beni üzdü: olasılığı, yaşam. Hayırlı Ramazanlar.
  • 2 Ay Önce

Prof. Mustafa Erdoğan Sürat

SİLİNME KORKUSU, SOMUT, GÜNCEL DÜNYAMIZDA, "MELMEKET"TİN, AKIL VE RUH HASTALIĞIYLA SENDEKİ MUAZZAM KALEM YETENEĞİNİ SİLİP YOK EDEBİLECEĞİ ENDİŞESİ İKEN OKUR PROFİLİNDEKİ ORANGUTAN KİMLİĞİ, YAZINI BAŞLIKTAN SON LAFA DEKİ İLHAMIYLA PERİŞAN ETMİŞ! SONUÇ: OLDUKÇA İYİ KALEME ALINMIŞ MÜNASEBETSİZ BİR YAZI! ÇÜNKÜ ZAMANIN RUH ESİNTİLERİNE MESELA RUSYANIN DA BÖLGEMİZE KENDİ TOM BARACK'INI TAYİNİ ÜSTÜNE, GÜCÜ YETTİĞİ ZAMAN YIKICILIK YAPAN FAKAT ESERSİZ İNSAN YIĞINLARIMIZIN NEDEN AKLI BAŞINDA BİR ÇİFT SÖZ EDEMEDİĞİNİ BIRAK YAZMAYI ŞÖYLE BİR ELE ALMAKTAN ÇOK UZAK. YAHUT HALKIN ÖNEMLİ ÖLÇÜDEKİ PARASAL FACİALARINI BİZİM BİLAL'LE YARIŞMAYA KALKAN FİDANA YAHUT ONU MESAİ İKİZİ ŞİMŞEK'E ANLATIR GİBİ ANLATMAKTAN...GELGELELİN SON CÜMLEN GELİŞMİŞ İNSANININ DAHİ MÜTHİŞ MERAKINI GİDERİYOR: MEĞER MESELE KİBİR DEĞİL SİLİNME KORKUSUYMUŞ...AH, AHMET AH, TA YÜREKTEN VURDUN BİZİ.
  • 2 Ay Önce

okur

ne anlatiyorsun sayin yazar bir özet gecsen?????????????
  • 2 Ay Önce

Şizofren

Ozetlemek gerekirse den sonra bana ne dersen de dünyam kaymış şizofren için herşey nötr
  • 2 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23