• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Nereden nereye?

20 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Fatih emlik k. Maraş

Biz sakıncalı piyade olmalıyız ki yorumlar yayınlanmıyor
  • 4 Ay Önce

Ali

Çok yerinde bir yazı. Eline diline kalemine sağlık.
  • 4 Ay Önce

Seyfi vizeli

Yıl 1993 "Bir bardak çay 1.000 lira. Simit kaç lira 1.500. Ne yaptı 2.500 lira. Çay ve simidin dışında başka bir şey yemeyeceksiniz. Üç çocuk, anne, baba… Etti 5 kişi. 5 kere 2.500, 12.500 yapar. Üç öğünde 37.500 eder. 30 günde 1 milyon 125 bin lira eder. Asgarî ücret net 910 bin lira. ‘Bu zalim yönetim, bu aziz millete bir bardak çayla bir simidi bile lâyık görmüyor.’ Bunların peşinden nasıl gideceksiniz? Elektrik, su parasını kim ödeyecek. Çoluk-çocuğun okul masrafını kim karşılayacak?"BASIN Bilin bakalım kim söylemiş bunları? Nereden nereye.....
  • 4 Ay Önce

Ali Erkan

Geçmişle bugünü karşılaştırdığımızda Türkiye’nin çok önemli mesafeler aldığı ortada. Baykar vergi rekortmeni. İlim ve teknoloji yarışında dünyada önde olmak çok önemli. Fatih’in torunları bunu başarıyor! Desteklemeli ve daha ileriye gitmemiz için gençlerimizi yönlendirmeli! Ufuk açmalı, yol göstermeli, ilham vermeli! Bunu yapıyorsunuz kıymetli doktor, tebrik ederim!
  • 4 Ay Önce

Nerdeeeen İşte Burayaaaa

Tek maaşla çocukları okutmaktan, emekli olunca ev almaktan çalışırjen yarı aç yarı toka, Çocukları bırak bir çocugu okuta mamaya.Emekli olunca evin bir odasını dahi anlamamaya, Çocukları evlendirememeye.Çalışan karı kocanın ANCAK ev kirasını ve faturaları ödeyemeyecek duruma gelindi. Büyük atılım. Sermayenin az elde toplanması kapitalist yasası kimlerin eliyle gerçekleştirildi ki müslüman olan halkın hak arama sesi çıkmasın. Kapitalistler ne akıllı. Bunu seküler bir partiye yaptıramazlardı, Halkı, cemaat ve tarikatlar eliyle bu kadar edilgen edemezlerdi.Boşuna değilmiş meger ERBAKAN'dan rahatsızlıkları,şimdi daha iyi anlaşılıyor Erbakan ve Ecevit'e her iktidara geldiklerinde hayatı zehir etmelerinin nedenleri. Sözümüzü dinlemiyorlar der dururlardı geçmişte. Türkiyenin sermayesi nüfusun 0/0 10 nun eline geçti. 0/090 dar gelirli kıskacında. TÜİK bile yoksulluk sınırını 84 bin lira olarak açıklamış. Memur, işçi, emekli, hatta kaç mavi yakalı bu maaşı alabiliyor. Orta gelirden yoksulluğun altında yaşamaya getirildi nüfusun çogu kuğu. 10 milyon açlık sınırının altında. Nerden nereye hedefi buymuş meger. Memur memur emeklileri 2020,2021,2022,2023,2024,2025 de süründürüldü. 2026-2027 maaş artış görüşmeleri Memur Sen ile yürütüldü. Hükümet dargelirliden yana değil sermayeden yana olduğunu ortaya koydu. Hakem heyetine gidecekmiş. İş bak, bir tiyatro oynanıyor Türkiyede. Hakem heyeti kim? Hükümetin başının atadıgı memurlar. Yani işveren atıyor heyet üyelerini.Hakem heyeti iki ayrı görüşmenin kendisine gelmesi ile hükümetin, yani Sayın Cumhurbaşkanının teklifini degiştirmeden kabul etti önceki yıllarda. Şimdi ne yapacak? Dağ fare doğuracak. Şamar oglanı muamelesi görecek kendilerinin kurdurduğu sendika Memur- Sen yönetimi. Kurucu başkan vekil olup emekli olarak köşesine çekildi. Olup biten şu: Demokrasi Hukuk Adalet Hak Özgürlük Sendikalaşma Örgütlenme ve hak arama. Varmış gibi yapmak. Varmış gibi herkesin rolünü oynaması. Gören desin ne demokratik ülke breh breh breh! Nerden nereye! Az gittik, uz gittik. Dere tepe düz gittik Döndük baktı arkaya, birde vardıgımız yere. Alınan bir arpa boyu yol. Cek, cak ile geçen ömür. Lak lak makaleler.
  • 4 Ay Önce

Nahit sazoglu

Savunma sanayimizi devlet politikası yapmaliyiz ASELSAN havelsan roketsani TUSAŞi çok uluslu şirket yapmaliyiz İncirlik ve kürecik üslerini acilen kapatilmaliyiz üç tarafı denizlerle çevrili denizciligimizi devlet politikası yapmaliyiz ülkemizde ekonomik gelişmeler ancak demiryollarıyla olacaktır petrol şirketleri otomotiv şirketleri otobüs şirketleri lastik şirketleri cumhuriyet kurulduğundan bugüne kadar demiryollarini engellemişlerdir her ilimize hızli tren yapmaliyiz raylı sistemler geliştirmeliyiz yük ve yolcu taşımacılığında acilen demiryollarına geçmeliyiz demiryolları toptan tüfekten daha mühim bir emniyet silahıdır tulomsas tudemsas TÜVASAŞ demiryolu şirketlerini çok uluslu şirket yapmaliyiz gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali siyon protokolleri devam ediyor
  • 4 Ay Önce

Ömer

Genelde sağ iktidarlar döneminde olan rezaletler . Peki niye kapatılmıyor pislik yuvaları neden ? Sen iktidarsın 23 yıldır . Gerçekten iktidar mısın? Tümü kapatılmalı , kadın kızlar orda çalışan rehabilite edilmeli . Zina ve fuhuşla sert mücadele edilmeli . Kim yapacak ? Lafla olmuyor . Vergi rekortmeni zaten bu rezaletin başı . 1950 den beri hep istisna koalisyonlar hariç sağ muhafazakar iktidara gelmiş millet vazifesini yapmış ya iktidarlar ? Bozuk düzenin içinde kaybolup gittiler . Rahmetli Erbakanı ayrı tutuyorum. Erdoğan da birşeyler yaptı ama yeterli değil . Özal faizciydi . Gerçek bu .
  • 4 Ay Önce

Erzincan'dan Salih

Kuran-ı Kerim'de,Talak süresinde haram kılınan nafakanın kaldırılmaması,merhum Özal ile birlikte Sayın Erdoğan'ı vebale bırakmıştır.Ce ha pe nafakacı,rakıcı vede çıplakçıdır.
  • 4 Ay Önce

okur

sende vergini yazda görelim
  • 4 Ay Önce

Ali

Sağlıklı bedenden miyokardiye süper kansere... Biontech sayesinde. Senin öve öve bitiremediğin zehir sayesinde...! Uğur Şahin de Özlem türecide ne Türk ne alevi ne profesör ikiside Gazze kasaplarının ırkından....!
  • 4 Ay Önce

Caner

Manukyan evlerin kadim müsterileri kimlerdi ve bolca para akitiyordu? gecen yillarda birisi bosaniyor yat villalar altinlar ortaya saciliyor ama vergisi verildi mi bunlar nasil elde edildi soran savci gazeteci cikmadi esi hapise girdigi halde. adama göre serbet dagitma dönemi yasiyoruz.
  • 4 Ay Önce

Yorum

Hocam yani demeyeyim diyorum ama dayanamıyorum sanki şu anda tüm umumhaneler kapatıldı
  • 4 Ay Önce

;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Osmanlı İmparatorluğu 6 asırdan fazla Dünyaya hükmetti Dini sayesinde 12 yaşında tahtta 13 yaşında sefere çıkıyor 21 yaşında İstanbul'u fetheden Bizans imparatorluğuna son veren Fatih Sultan Mehmet HAN 9 yaşında Hafız 8 dil biliyor Osmanlı İmparatorluğu Eğitimi istiyorum anaokulundan üniversitenin son kademesine kadar uygulamalı Din Eğitimi dersi konulsun ana okulundan üniversitenin en son kademesine kadar sınav soruları çoğunluğu Uygulamalı Din Eğitiminden sorulsun istiyoruz TALEP ediyoruz DEVLETİMİZDEN BEKLİYORUZ Perşembe Cumayı istiyorum Cumhuriyetle alınan değerlerimiz iade EDİLSİN cumartesi yahudinin pazar hıristiyanlığın dini tatil gününü vermişler İslamiyet'in dini tatil günü YASAKLANMIŞ Perşembe Cumayı istiyorum Cumhuriyet ile alınan değerlerimiz iade EDİLSİN Dilimizi istiyoruz geçmişle Dedelerimizle Ecdadımızla bağımızı koparttılar geleceği kendileri projelendirmek için İSLAMİYET'LE uğraşır yatırım engeller sabetaist göçmenler Ecdadımızın katili CELLADI kurtarıcı göstermek için geleceği kendileri projelendirmek için dilimizi değiştirdiler
  • 4 Ay Önce

bir

20 yıl önce GENELEV PATRONİÇESİ vergi REKORTMENİ idi yıllarca fabrika yok mu idi heeeee vergi yok rekortmeni kadın satan ermeni embesillere anlatamayız zekiler anlar cahillerde EŞŞEK heykelini savunma sanayi zanneder 80 yılda savunma sanayi EŞŞEK heykeli çıplak heykeller makarios heykeli yapınca çağdaş oluyorlar GERİCİ YOBAZ heykelciler
  • 4 Ay Önce

Şeref

Usta, Manukyan konusunda sadece büyük sermaye patronlarını örnek gostermişsin. Siyasetçiler ise " vergi rekortmeni" Manukyan'la ödül törenlerinde yan yana gelmemek için kaçacak delik arıyorlardı.Enteresan olan çok kaliteli bir terzi olan Manukyan ise namusuyla kazanıp,namusumla vergimi veriyorum diyerek demeç verirdi. Hatta siyasi irade kadının rekortmenliğini doğal yoldan elinden alamayınca " gelir vergisinin" tanımını değiştirerek ondan kurtuldular.Tabiki bütün bunlar " sağ" iktidarların yönettiği Türkiye'de oluyordu.!!!!!
  • 4 Ay Önce

okur

nereden nereye derken kimler kimlerle beraber diyeceksin zannettim kadere bak
  • 4 Ay Önce

Salih

Ali hocam gerçekten nereden nereye geldik. Görene elbet herşey açık net.Körlere gelince Allah islah etsin.
  • 4 Ay Önce

24 YILDA NEREDEN NEREYE ...

Faizde,enflasyonda dünya ikincisi olmuşuz.. bütçe batık, faiz lobisine para yetişmiyor...

Okur

Manukyanin vergi rekortmeni olduğu yıllarda merhum Özalın ANAP i iktidar degilmiydi diye 
  • 4 Ay Önce

Mustafa

Doktorumuz Ali bey abi yazını okudum çok memnun kaldım. İyi ki varsın Ali abi
  • 4 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23