• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Tarihi fırsat

10 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Okuyucu

Emeğinize sağlık sayın yazarım, yine zihin açıklayıcı bir makale kaleme almışsınız.
  • 8 Ay Önce

Kanber

Selamlar. Çok güzel yazmışsınız. Bu musibetten kurtulalım diye dua ediyorum. katılıyorum, destekliyorum, seviniyorum ve hayırlı sonuçlar bekliyorum.
  • 8 Ay Önce

Ömer

Aşırı iyimser bir yazı olmuş , sanki herşey bitmiş terörist teslim olmuş gibi bir algı var . Fakat durum hiç de öyle değil ne silah bırakıldı ne teslim oldular . Oyalıyorlar , taviz istemediklerini kim söylüyor ? Her şeyleri yalan . Bunların sözüne güven olur mu ? Eğer erken seçim ve anayasa değişikliği için terör partisinin oyu için yapılıyorsa ki şüphe var , bu daha vahim . Reis yanıltılıyor böyle gitmez . Tarihi fırsatmış falan inşallah biz yanılırız ama gidişat iyi değil . Suriye elden kayıyor bölünüyor acil müdahele şart nasıl olacak üs mü kurulacak gereken yapılmalı . Yarın geç kalırsak eyvah demenin faydası olmaz. İçerde CHP pusuda birileri yönlendiriyor dikkatli olunmalı hafife alınmamalı . Bu iş belediye kaybetmeye benzemez .
  • 8 Ay Önce

Okuyucu

Elbet ihtiyatlı olmak lazım ancak terörü önlemek için çok iş yaptık

Kurum

Tarihi fırsat yok ortada. Akp ve mhp' nin seçim kazanma ve anayasa değişikliği yapma planı var. Bu uğurda herseyi yapıyorlar. 
  • 8 Ay Önce

Şeref

"........ekonomide türk devletinin dediği olacaktır." İyide emekli maaşları,asgari ücret enflasyon bunlar ne olacak..?
  • 8 Ay Önce

User

Şimdi diğer alanlarda başarılar yazıldı ekonomide düzelecek

okur

ne Turkiye yuzyili sayin yazar asgari ucretli ve emekliye fitre ve zekatin verilecegi yuzyil
  • 8 Ay Önce

Kul

Apoyu serbest bırakma tiyatrosu...sahne bir umut hakkı.
  • 8 Ay Önce

Okuyucu

Türkiye tarihi fırsatı kaçırmamalı
  • 8 Ay Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23