• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ümitlenen Filistin halkı, telaşlanan siyonist işgal

11 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Korkut

Cenabi Hak zalimlerden intikamini alacaktir.Asla ihmal etmez imhal eder.Muhlet verir.Israilin muhleti 2027 de bitecektir.Allah her seyd kadurdir.Dusmanlarini hor ve zelil rusva eder.
  • 1 Yıl Önce

müslüm

İsrail neden endişelensin,siz şimdiye kadar İsraile karşı bu cihatcı ve terörist pyd nin herhangi bir hareketini gördümüzmü.İşte İsrail Suriyenin başkenti Şam yakınlarına kadar geldi.Cihatçılar neden en küçük bir direniş göstermiyorlar.
  • 1 Yıl Önce

Orhan

Umutla bekliyoruz. Rabbim o güzel günleri tez zamanda görebilmeyi nasip etsin. Zulüm ile abad olunması mümkün değil.
  • 1 Yıl Önce

Kanber

İNSANLARA MERHAMET ETMEYENE ALLAH'TA MERHAMET ETMEZ Peygamberimiz Hz Muhammed (sav) "İnsanlara merhamet etmeyene Allah da merhamet etmez” (Buhârî, “Edeb”, 18) derken tüm insanlığı merhamete çağırmıştır. O (sas), Birbirinizden nefret etmeyin, Birbirinize haset etmeyin, Birbirinize sırt çevirmeyin. Ey Allah'ın kulları, kardeş olun! (Buhârî, Edeb, 62) öğüdünde bulunmuştur. 1-Türkiye’yi kuşatmak ve Şiî yayılmacılığını hızlandırarak bölgeyi öncelikle akîdevî açıdan bozmak ve Cehennem kütüğü katil Eset katliamını hızlandırmak için emperyalistlerin maşası olarak Suriye’ye yerleştirilen İRAN ve suç ortakları 2- Yine; Cehennem kütüğü katil Esed'in katliamlarını desteklemek için Suriye'ye çağırılan, Rusya. Çağrılmadan gelen ABD ve emperyalistlerin tasmalı köpeği PKK terör örgütü Suriye'ye çağırılarak; 1 milyona yakın mazlum Müslüman insanlar birçok yöntem ve varil bombalarıyla, yakılarak yok edilmiş. Birçok Müslümana tecavüz edilmiş. on binlerce mazlum Müslüman insan kasaphanesi gibi cezaevlerinde, adeta 72 çeşit işkence göre göre katledilmiş. tecavüze uğramış, aklını kaybetmiş, sağlığından olmuştur. Milyonlarca mazlum Müslüman Suriyeli insanlar Dünyanın çeşitli ülkelerine kaçarken, yollarda denizlerde boğularak can vermiştir Rabbimiz Nisa suresinin 93. Ayetinde"Kim bir mümini kasten öldürürse onun cezası cehennemdir. Orada ebedi olarak kalacaktır. Allah ona gazap ve lanet etmiş ve onun için büyük bir azap hazırlamıştır." Buyurmaktadır. Bu gazabı ve cehennemi İran yönetimi, taraftarları ve destekleyenleri, Rusya yönetimi ve destekleyenleri, ABD-İsrail yönetimi ve destekleyenleri ile PKK ve destekleyenleri ebediyen çekeceklerdir inşAllah. Bu saydığım ülke ve gruplardan; İran, katil Esed, PKK ve Rusya'nın halipürmelali bugün dahi ortadadır. Hüsrana uğramışlardır. Darısı katil soykırımcı ABD ve İsrail'in başına. Allah binbeter etsin. Bu Mazlum müminlere kol kanat geren, merhamet eden, 13 yıldır ensarlık yapan, Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğindeki; Türkiye'mizin yüzü ak, yolu açık olarak hem dünya hem ahiretini kazanmış durumdadır.
  • 1 Yıl Önce

Oğuz Han

Uyku ilacı mı aldınız? Uyanın artık. Bunca mücahit, Suriye'yi 480 kez bombalayan İsrail'e cevap vermeyecekmi?
  • 1 Yıl Önce

Dr. Uğur

Konuyu güzel açıkladınız, sağ olun.
  • 1 Yıl Önce

esil

gazzeli siviller ivedilikle suriyeye tahliye edilmelidir.katliam engellenmelidir.siyonistlere destek olan herkes mürtedtir.
  • 1 Yıl Önce

Vatansever

Güzel kardeşim, İsrail de senin teklifini gerçekleştirmeye çalışıyor. Mesele Gazzenin Müslümanlardan arındırılması. Siyonist katillerin en çok arzu ettiği durum..

Hikmet Yılmaz

Suud'lar ve avaneler telaşlanmazlar. Çünkü bu kalleşler ABD'ye "sakal parası" veriyorlar.. Ve ecdadımız Osmanlı'nın eserlerini yerle bir eden, Mekke'yi Las Vegas'a çeviren,Riyad'daki rezillikere bilinçli olarak tertipleyen Suud'lara Hac ve Umre ile para kazandıran samimi Müslüman kardeşlerimize yazıklar olsun... Tenkit etmeyenlerede lanet olsun.
  • 1 Yıl Önce

Nahit sazoglu

Sayın yazar çok güzel bir yazı sizi tebrik ediyorum gizli dünya devleti BM NATO IMf dünya Bankası UNESCO İsrail'e çalışmaktadır rockfeller Rothschildler Yahudilerin lobisi siyonizmdir kökleri dışarda olan zararlı yapilar lions rotary kulüpleri mason locaları acilen İçişleri bakanlığı tarafından kapatilmali siyon protokolleri devam ediyor
  • 1 Yıl Önce

.....

Esat gitti ama bu kez de Netanyahu başladı... Suriyenin güneyini yahudiler işgal etti her yeri yakıp yıkan israile kim dur diyecek...
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23