• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Ona medyunuz…

17 Yorum
Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Gaffar

İçinde yaşadığımız dönem cahiliye döneminden daha karanlık. Onun getirdiği Nur’a her zamandan daha muhtacız.
  • 1 Yıl Önce

Servet

Yeryüzünde en çok kendisinden bahsedilen insanın Efendimiz olması tesbiti bence çok önemli ve üzerinde durulması gereken bir konudur. Bu tesbit bile tek başına onun nübüvvetinin delilidir.
  • 1 Yıl Önce

Efendime

Elfü elfü salatin ve elfü elfü selamin aleyke ya Rasulullah...
  • 1 Yıl Önce

Cevat

Tanzimat döneminde Peygamber Efendimizi hedef alan yayınlar yapıldı. Bunlardan en iğrenci de Dr. Duzi denilen adamın kitabıydı. Abdullah Cevdet’in tercüme edip neşrettiği bu kitap çok tahribat yaptı. Konuyla ilgili ne kadar kitap yazılsa, makale yazılsa yeridir. Nitekim o zamanın ulaması da bu adama cevaplar yazdılar. Hepsinin makamı Ali, mekanı cennet olsun.
  • 1 Yıl Önce

Abidin

De ki, Allah’ı seviyorsanız bana tabi olun ki Allah da sizi sevsin, ayeti, peygambere tabi olmanın muhabbetullahın en büyük vesilesi olduğunu söylüyor. Başka vesilelere gerek de yok, ihtiyaç da yok. Sünneti seniyyeye tabi olmak yol olarak yeter.
  • 1 Yıl Önce

Abdulbari

Mutluluk dünya ve ahireti kucaklarsa mutluluktur. 
  • 1 Yıl Önce

Burhan

Bir yazı okuma miktarı bile Onun ruhaniyatını hissetmek ne büyük bahtiyarlık. Teşekkürler Latif bey.
  • 1 Yıl Önce

Sacit

Onun getirdiği Nurdan bağımsız olarak insan kendine bir baksa ne kadar zavallı kalır. Onun nuruyla mazi, hal ve istikbali aydınlanır, insan ancak o zaman gerçek insan olur.
  • 1 Yıl Önce

Onur

O alemlere rahmettir. Her insan ayrı bir alem olduğundan O bütün insanlara rahmettir, rehberdir. Bu rahmetten nasibi bulunanlara ne mutlu!
  • 1 Yıl Önce

1,2,3

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMED'İN ve ALA ALİ MUHAMMED Ecdadım Osmanlı imparatorluğu İle gurur duyuyorum kıyafeti ile gurur duyuyorum Ülkemdede bir uyanış başladı gibi düşünüyorum çözdüm Atatürk diye diye ülkeyi geriye götürdüler 80 yılda 0 sıfır 0 0 0 0 0 0 yatırım heykel HEYKEL HEYKEL HEYKEL Makarios heykeli yunan komutanın heykelini dikmiş ekrum müdafa imamoğlu imansızoğlu Atatürk kelimesi LGBT geri kal anlamında algılatılmış yapay zeka robotik kodlama yazılım bilişim teknolojileri yok yok yok yok illada heykel savunma Sanayii heykel HEYKEL
  • 1 Yıl Önce

Şefik

Yol varsa Onun yoludur. Bilmiyorum bir başka yol.
  • 1 Yıl Önce

Samsunlu

Yaz, Latif Hocam, yaz. Bu yazılara hava kadar, su kadar ihtiyacımız var. Allah’a emanet ol.
  • 1 Yıl Önce

Şafak

23 sene gibi kısa bir döneme asırları alacak aksiyon sığdırmak elbette bir mucizeyi Ahmediye’dir. Asrı Saadet kuşatıcılığı ile aşkın bir zaman diliminin adıdır.
  • 1 Yıl Önce

Lütfullah

Şifayı Şerif, 19. Mektup gibi eserler sık sık okunmalı, camilerde eskiden olduğu gibi bu eserlerden dersler yapılmalı.
  • 1 Yıl Önce

Filozof

Allahı tanımanın en selametli çaresi Efendimizi tanımak ve sevmektir. Çünkü biz müslümanlar, bütün iman esaslarına Onun vasıtasıyla bağlıyız. Bu bağ ne kadar güçlü olursa diğer iman esaslarıyla bağımız da o kadar güçlü olur. Bu tür yazılar sıkça yazılmalıdır.
  • 1 Yıl Önce

Sadık

Evet O, bütün faziletlerin medinesidir. Faziletli olmanın en kestirme, en doğru yolu Onun sünnetine tabi olmaktır.
  • 1 Yıl Önce

Akif

Efendimizi konu edinen her yazı güzeldir. Fakat bu güzellik yazının kendisinden değil güzeller güzeli Efendimizdendir.
  • 1 Yıl Önce
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23